Παιδικές χαρές

Η επιχείρηση μας διαθέτει συνθετικούς χλοοτάπητες απόλυτα φιλικούς προς το περιβάλλον, με πιστοποιητικά για φωτιά, τοξικότητα & αλλεργίες.

Η επιχείρηση μας διαθέτει συνθετικούς χλοοτάπητες απόλυτα φιλικούς προς το περιβάλλον, με πιστοποιητικά για φωτιά, τοξικότητα & αλλεργίες. Ολα τα προιόντα είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς και ομοσπονδίες.

Για χώρους που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όπως οι παιδικές χαρές οι παιδότοποι και τα νηπιαγωγεία η εταιρεία μας σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες πληρούν όλα τα επιτρεπτά κριτήρια για το ύψος πτώσης, δεν χρειάζονται νερό για πότισμα, διάρκεια και αντοχή στο χρόνο καθώς και η ασφάλεια είναι τα βασικά κριτήρια για την επιλογή δαπέδου και για την επίστρωση προαυλίου χώρου σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε τέτοια χρήση είναι πολύ σκληρά και ανθεκτικά για κάθε δραστηριότητα.

Οι δασκάλες λατρεύουν το γεγονός πως τα παιδιά μετά το παιχνίδι στον προαύλιο χώρο του σχολείου, δεν επιστρέφουν πίσω, φέροντας τις λάσπες και τα σκουπίδια στην τάξη. Ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός και το φυσικό γκαζόν λασπώνει σε κάποια σημεία, το συνθετικό παραμένει ανέγγιχτο. Τα νερά αποστραγγίζονται αμέσως και δεν λιμνάζουν ή λασπώνουν.

Είναι η ιδανική λύση για τα παιδιά, που όλοι γνωρίζουμε ότι θέλουν να κυλιούνται στο γρασίδι και να νιώθουν το συναίσθημα της ελευθερίας, χωρίς να λερώνονται ή να χτυπάνε.

Για περισσότερες πληροφορίες..... ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ

Τα δάπεδα ασφαλείας αποτελούνται απο ανακυκλωμένο καουτσούκ και είναι ιδανικά για παιδικές χαρές, παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τα ελαστικά δάπεδα ασφαλείας τοποθετούνται εύκολα πάνω σε καλά πατημένο χώμα αφού εγκιβωτιστούν με χαμηλό τσιμεντένιο τοιχίο καθώς επίσης και σε επιφάνεια τσιμέντου χρησιμοποιώντας κόλλα πολυουρεθάνης. Έχουν μεγάλη απορρόφηση κραδασμών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards και ανάλογα με το πάχος τους εξασφαλίζουν ασφαλή πτώση από ύψος έως 1,80 μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες.....ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά προς Μαρούσι.

Που θα μας βρειτε