Οικολογικά Δάπεδα

Οργανικά – organic flooring, ονομάζονται τα οικολογικά δάπεδα που παράγονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και φυσικά πρόσθετα.

Οικολογικά, λέγονται τα πλαστικά δάπεδα που έχουν σαν βάση έναν συνδυασμό από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και φυσικά πρόσθετα.

Κατασκευάζονται από σειρά στρώσεων φυσικών υλών όπως είναι το κραμβέλαιο, το καστορέλαιο και η κιμωλία.

Δεν περιέχουν pvc, χλωρίνη, πλαστικοποιητές, διαλυτικά ή πετροχημικά υποπροϊόντα, είναι οικολογικά,άοσμα και δεν εκπέμπουν βλαβερές ουσίες στον χώρο, κάτι που τα φέρνει στην πρώτη θέση προτίμησης για χρήση σε χώρους όπου κινούνται ή παίζουν μωρά και μικρά παιδιά.

Προσφέρουν πολύ άνετο, αθόρυβο περπάτημα και φυσική αίσθηση στην αφή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μέγιστη ασφάλεια, καθώς δεν παράγουν τοξικά αέρια και σχεδόν καθόλου καπνό κατά την καύση τους.

Τα οικολογικά δάπεδα χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα αυξημένη αντοχή τους στην καταπόνηση από έπιπλα και στατικά βάρη, δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο και είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Τα  οικολογικά δάπεδα αυτά διατίθενται κολλητά ή κουμπωτά σε ρολό οι λωρίδες. Την συλλογή  αυτών των δαπέδων θα την βρείτε στην έκθεση μας στο Μαρούσι.

Alloffice Organic 04
Alloffice Organic 05
Alloffice Organic Floor 01
Alloffice Organic Floor 02
Alloffice Organic  Floor 03
Alloffice Organic Floor 04
Alloffice Organic Floor 05
Alloffice Organic Floor 06
Alloffice Organic Floor 07
Alloffice Organic Floor 08
Alloffice Organic Floor 09