Κουρτίνες Πάνελ (panel)

Η ALLOFFICE διαθέτει συστήματα σκίασης πάνελ γραφείου με υφασμάτινα φύλλα επάλληλης κίνησης, για σκίαση, συσκότιση, διαχωριστικά χώρου και παραβάν.

Panels - Japan Blinds

Η ALLOFFICE διαθέτει συστήματα σκίασης πάνελ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Τα πάνελ γραφείου εσωτερικού χώρου με υφασμάτινα φύλλα  επάλληλης κίνησης είναι κατάλληλα για σκίαση , συσκότιση και λειτουργεί περίφημα και έως διαχωριστικού χώρου. 

 Στα υφασμάτινα panel χρησιμοποιούμε όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε στις ρολοκουρτίνες (roller) από polyester, cotton, paper, jute, διάτρητα screen, αλλά και υφάσματα με εκτύπωση ή κουρτίνες και υφάσματα από την συλλογή των κουρτινών Ο λόγος που τα πάνελ είναι ιδιαιτέρα ελκυστικά & εφαρμόσιμα σε όλους τους επαγγελματικοί χώρους, οφείλετε στον μινιμαλισμό & την απλότητα που τα διακρίνουν.

Οι μηχανισμοί Πάνελ διατίθενται σε διάφορα χρώματα είναι χειροκίνητοι ή ηλεκτροκίνητοι για μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού.

Τα πάνελ εξωτερικού χώρου αποτελούν μια εξαιρετική λύση για χώρους όπου απαιτείται μια διαφορετική προσέγγιση στην σκίαση  χωρίς σταθερά συστήματα, χωρίς μεγάλους όγκους και με πιο λιτή και μοντέρνα προσέγγιση. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο με άνετη θέαση.

Το περιμετρικό πλαίσιο κατασκευάζεται από αλουμίνιο και οι περσίδες εσωτερικά από αλουμίνιο σταθερές ή ξύλο σταθερές και κινούμενες. Δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε RAL

 

 

image somfy expert


Η επιμέτρηση και η τοποθέτηση των Πάνελ γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας σε όλη την Ελλάδα.

Alloffice-panel-01
Alloffice-panel-02
Alloffice-panel-03
Alloffice-panel-04
Alloffice-panel-05
Alloffice-panel-06
Alloffice-panel-07
Alloffice-panel-08
Alloffice-panel-09
Alloffice-panel-10
Alloffice-panel-11
Alloffice-panel-12
Alloffice-panel-13
Alloffice-panel-14
Alloffice-panel-15


 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά προς Μαρούσι.

Που θα μας βρειτε