Επαγγελματικές Μοκέτες

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε επαγγελματικές μοκέτες προορισμένες για τη σκληρή χρήση στο ξενοδοχείο, το γραφείο, ή το κατάστημα.


logo.katallhlo

 

 

Η ALLOFFICE διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σημαντική συλλογή  σε επαγγελματικές μοκέτες προορισμένες για σκληρή χρήση στο ξενοδοχείο, το γραφείο, ή το κατάστημα.

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού -Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία,Ινδία & ΗΠΑ που μας δίνει το πλεονέκτημα της ανταγωνιστικής τιμής αλλά και της απευθείας τιμολόγησης στον τελικό πελάτη.

Με την ποικιλία να ξεπερνάει τα 3.000 χρώματα και σχέδια από το απλό μονόχρωμο Velvet έως την μάλλινη Saxony τυπωμένη με το λογότυπο του ξενοδοχείου ή της εταιρείας σας.

Πρόκειται για επαγγελματικές μοκέτες ειδικών χρήσεων καθώς συνδυάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά από καθημερινή χρήση, άριστη συμπεριφορά σε στατικά και δυναμικά φορτία, ηχομόνωση, αντιστατικότητα, ενώ συμβάλουν παράλληλα στον περιορισμό της ανάπτυξης μικροβίων μέσω της αντιμικροβιακής επεξεργασίας που διαθέτουν.

Οι περισσότερες από αυτές τις μοκέτες διαθέτουν πιστοποιητικά για ακαυστότητα, αντιαλλεργική επεξεργασία, μεγάλη αντοχή στη φθορά και το χρόνο, καθώς επίσης και πιστοποιητικά leed.

Για επαγγελματικούς χώρους και εμπορικά καταστήματα, με μεγάλη κυκλοφορία ατόμων, όπου απαιτείται υψηλή αισθητική καθώς επίσης και αντοχή, προτείνουμε μοκέτες πού έχουν σαν βάση τις πολυαμιδικές ίνες ( 100% polyamide)

Μοκέτες πλακάκι 

Η μοκέτα πλακάκι ,παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη αντοχή κατά των λεκέδων. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους εισόδων, σχολεία, αίθουσες εκθέσεων, εμπορικά κέντρα, κλπ. Η μοκέτα αυτής της κατηγορίας, παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χώρους όπου απαιτείται βαρεία έως εξαιρετικά βαριά χρήση κυκλοφορίας και ανάλογα με την κατασκευή της χωρίζεται σε loop pile (μπουκλέ ) και σε cut pile (βελούρ).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοκέτες με εκτύπωση 

Μοκέτες με εκτύπωση για event - εκθέσεις σε όλα τα μεγέθη, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μάλλινες μοκέτες και μοκέτες Sisal 

Οι μαλλινές μοκέτες ξεχωρίζουν για την κομψότητα τους, διαθέτοντας μοναδική αίσθηση φυσικότητας για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοκέτες & χαλιά (Custom made carpets)

Μοναδικής αισθητικής μοκέτες και χαλιά τα οποία κατσκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στο χρώμα,στο πάχος και στην σύνθεση που επιθυμούμε, έχοντας ώς σημαντικό πλεονέκτημα το μεγάλο φάρδος του ρολού το οποίο μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 7 μέτρα.


Επιμέτρηση - Προεργασία - Τοποθέτηση

Τοποθέτηση μοκετών
Η εταιρία μας δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναλαμβάνει την υπεύθυνη και σωστή εφαρμογή των μοκετών.

Προεργασία δαπέδων & τοίχων
Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η προεργασία της επιφάνειας που θα γίνει η επίστρωση των υλικών προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποξήλωση - Αποκομιδή παλιών υλικών
Για την καλύτερη και πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών σας τα συνεργεία τοποθέτησης της εταιρίας μας, φροντίζουν επίσης για την αποξήλωση και απομάκρυνση των παλιών υλικών από το χώρο σας εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Μεταφορά γραφείων – επίπλων
Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια την μεταφορά των γραφείων, & των επίπλων σε επαγγελματικούς χώρους που είναι εν λειτουργία προκειμένου να γίνει η σωστή τοποθέτηση & εφαρμογή των μοκετών.

Ενδεικτικά έργα

 

  

 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin