Μοκέτες ξενοδοχείου

Από το μικρότερο ενοικιαζόμενο δωμάτιο μέχρι την πιο πολυτελή σουίτα, η πρώτη εντύπωσή μας από έναν χώρο φιλοξενίας ξεκινά πάντοτε από το δάπεδο.

 Η ALLOFFICE με την μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει στον χώρο των μοκετών, προσφέρει πολλές λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας.

Από το μικρότερο ενοικιαζόμενο δωμάτιο μέχρι την πιο πολυτελή σουίτα, η πρώτη εντύπωσή μας από έναν χώρο φιλοξενίας ξεκινά πάντοτε από το δάπεδο, το στοιχείο δηλαδή του δωματίου με το οποίο ερχόμαστε συνεχώς σε επαφή βαδίζοντας κι ακουμπώντας τις αποσκευές μας.

Μια όμορφη και ποιοτική μοκέτα στο δάπεδο, αναδεικνύει όλα όσα βρίσκονται επάνω της, όπως τα έπιπλα και οι κουρτίνες και δίνει την αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας σε κάθε μας βήμα.

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε επαγγελματικές μοκέτες προορισμένες για τη σκληρή χρήση στο ξενοδοχείο, με την ποικιλία να ξεπερνάει τα 3.000 χρώματα και σχέδια από το απλό μονόχρωμο Velvet έως την μάλλινη Saxony τυπωμένη με το λογότυπο του ξενοδοχείου ή της εταιρείας σας.

Πρόκειται για ξενοδοχειακές μοκέτες ειδικών χρήσεων καθώς συνδυάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά από καθημερινή χρήση, άριστη συμπεριφορά σε στατικά και δυναμικά φορτία, ηχομόνωση, αντιστατικότητα, ενώ συμβάλουν παράλληλα στον περιορισμό της ανάπτυξης μικροβίων μέσω της αντιμικροβιακής επεξεργασίας που διαθέτουν.

Οι περισσότερες από αυτές τις μοκέτες διαθέτουν πιστοποιητικά για ακαυστότητα, αντιαλλεργική επεξεργασία και μεγάλη αντοχή στη φθορά και το χρόνο.

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιταλία) που μας δίνει το πλεονέκτημα της ανταγωνιστικής τιμής αλλά και της απευθείας τιμολόγησης στον τελικό πελάτη.

Αν επιθυμείτε να μάθετε ποιο θα ήταν κόστος της μοκέτας για το δικό σας ξενοδοχείο, τηλεφωνήστε σήμερα στο 210 - 8022709 ή στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι άνθρωποι της εταιρίας μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin