Ποδόμακτρα με λογότυπο

Η Alloffice σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χώρο καθαρό.

Η Alloffice σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χώρο καθαρό από ρύπους που συσσωρεύονται με την είσοδο του κοινού, κατασκευάζοντας στα μέτρα σας επαγγελματικά ποδόμακτρα εισόδου και χαλιά εσωτερικού χώρου με προσθήκη του λογοτύπου ή του διαφημιστικού μηνύματος που επιθυμείτε. 

 

Τα ταπέτα με λογότυπο και χαλιά με εκτύπωση, χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:    

ΔΕΙΤΕ  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ESHOP ΜΑΣ click1

 

 • Ταπέτα μοκέτας με logo (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) σε όλα τα μεγέθη

Πρόκειται για μια ευρύτατη κατηγορία εκτυπώσιμων συνθετικών μοκετών σε διάφορες ποιότητες και πάχη πέλους που μας παρέχει την δυνατότητα ν ’αποτυπώσουμε από απλά γραμμικά έως και σύνθετα φωτορεαλιστικά θέματα.

Ανάλογα με το είδος μοκέτας που θα επιλέξουμε, μπορούμε να έχουμε απλή ή φωτορεαλιστική ποιότητα εκτύπωσης σε μικρές, μεγάλες και πολύ μεγάλες διαστάσεις (ως και 35m) χωρίς κοψίματα και ραφές, με ή χωρίς περιμετρικό τελείωμα.

Εκτός από μέτρο καθαρισμού, τα ταπέτα λειτουργούν σαν διαφημιστικά μέσα επικοινωνίας της επιχείρησής μας, τραβώντας το βλέμμα κι ενισχύοντας την διεισδυτικότητα του προβαλλόμενου μηνύματος με την ποιότητα της εκτύπωσης τους.

Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για εταιρικά δώρα στους συνεργάτες σας, καθώς και μοναδικό τρόπο ανάπτυξης προωθητικών ενεργειών.

 

 • Ταπέτα από PVC με logo (εσωτερικού& εξωτερικού χώρου)

Ευρέως γνωστά ως spaghetti, τα ταπέτα PVC αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για καθαρισμό των υποδημάτων από βαρύς ρύπους (λάσπες, χώματα, χαλίκια), ενώ είναι εύκολα στον καθαρισμό και την φύλαξη, λόγω της ευκαμπτότητας και του σχετικά μικρού τους βάρους.

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή και την λειτουργία τους μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (Ταπέτα 3Μ Nomad Terra / Ταπέτα εξωτερικού χώρου).

Στα ταπέτα αυτά, η λογοτύπηση δεν γίνεται με εκτύπωση, αλλά με ένθεση επιπλέον υλικού κατάλληλων χρωμάτων μέσα στα κενά που δημιουργούνται επάνω στο υλικό βάσης από ειδικό μηχάνημα ψηφιακής κοπής με laser. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται πολύ υψηλός βαθμός λεπτομέρειας στην αποτύπωση του δημιουργικού.

Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωματισμών τα ταπέτα από  PVC με υπόστρωμα για τον εσωτερικό χώρο και χωρίς υπόστρωμα για τον εξωτερικό χώρο μπορούν να μεταμορφώσουν μια είσοδο καταστήματος ή κτιρίου γραφείων ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το επιθυμητό μήνυμα προς τον διερχόμενο και διατηρούν τον εσωτερικό χώρο καθαρό από ενοχλητικούς κι επιβλαβείς ρύπους.

 

 • Ποδόμακτρα αλουμινίου με logo(εσωτερικού& εξωτερικού χώρου)

Η οικογένεια των ταπέτων αλουμινίου περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές κι εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση της εισόδου των κτιρίων.

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή και την λειτουργία τους μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (Ταπέτα αλουμινίου Alloffice).

Η προσθήκη του δημιουργικού σας επάνω σε ταπέτο αλουμινίου, γίνεται α) με την χρήση ειδικής εκτυπώσιμης μοκέτας σε πληθώρα χρωμάτων, η οποία τοποθετείται κατά μήκος των αλουμινένιων προφίλ που το συνθέτουν και β) με την χάραξη μεταλλικής πλάκας με laser επάνω σε ταπέτο αλουμινίου, μπορούν να αποτυπωθούν σε πολύ καλή ποιότητα γραμμικά λογότυπα και μοτίβα, καθώς και κείμενα, σύμβολα, σχέδια κλπ.

 

 • Ποδόμακτρα από κοκοφοίνικα με λογότυπο (εσωτερικού χώρου)

Ένα ταπέτο κοκοφοίνικα είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά υλικά. Αποτελείται από επεξεργασμένες ίνες κοκοφοίνικα & υπόστρωμα από φυσικό latex. Απομακρύνει μεγάλες ποσότητες βρωμιάς κι έχει μεγάλη αντοχή στην τριβή και τον χρόνο. Σε 4 διαφορετικά πάχη, μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε σκάμμα ή ελεύθερο επάνω στο δάπεδο, καθώς και να εμπλουτιστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας.

 • Σύνθεση 100% κοκοφοίνικας
 • Πάχος 17mm,20mm,300mm & 35mm
 • Υπόστρωμα pvc ή φυσικό πλεκτό (ισχύει για την ποιότητα στα 35mm)
 • Λογότυπο Το λογότυπο στον κοκοφοίνικα γίνεται με εκτύπωση ή με φύτευση (ένθεση γραμμάτων)

 

 • Χαλιά χειροποιήτα με το δικό μας δημιουργικό

Η τεχνική της ένθεσης, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μοναδικά χειροποιήτα χαλιά στο σχέδιο που επιθυμούμε. Παράγονται σε όποια διάσταση επιθυμούμε και 

είναι κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, σκάφη αναψυχής κλπ

 

 •  Σκάλισμα λογότυπου πάνω σε  χαλί

Σκάλισμα του λογόπου ή του σχεδίου πάνω σε χαλί ή μοκέτα με παχύ πέλος. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε πολυτελή χώρους, γιώτ, σκάφη αναψυχής κτλ.

 

 

 

 • Χαλιά με εκτύπωση 

Χαλιά με εκτύπωση για επαγγελματική χρήση σε μεγάλες διαστάσεις για lobby ξενοδοχείων, ενέργειες marketing, εκθεσιακούς χώρους κτλ.

 

 

 

Tags: Logo mats, Ταπέτα με λογότυπο,ταπέτα με logo,πατακια με logo,πατακια με λογότυπο, χαλιά με εκτύπωση, χαλιά για marketing

alloffice-tapeta-01
alloffice-tapeta-02
alloffice-tapeta-03
alloffice-tapeta-04
alloffice-tapeta-05
alloffice-tapeta-06
alloffice-tapeta-07
alloffice-tapeta-08
alloffice-tapeta-09
alloffice-tapeta-10
alloffice-tapeta-11
alloffice-tapeta-12
alloffice-tapeta-13
alloffice-tapeta-14
alloffice-tapeta-15
alloffice-tapeta-16
alloffice-tapeta-17
alloffice-tapeta-18
alloffice-tapeta-19
alloffice-tapeta-20
alloffice-tapeta-21
alloffice-tapeta-22
alloffice-tapeta-23
alloffice-tapeta-24
alloffice-tapeta-25
alloffice-tapeta-26
alloffice-tapeta-27
alloffice-tapeta-28
alloffice-tapeta-29
alloffice-tapeta-30
alloffice-tapeta-31
alloffice-tapeta-32
alloffice-tapeta-33
alloffice-tapeta-34
alloffice-tapeta-35
alloffice-tapeta-36
alloffice-tapeta-37
alloffice-tapeta-38
alloffice-tapeta-39
alloffice-tapeta-40
alloffice-tapeta-41
alloffice-tapeta-42
alloffice-tapeta-43
alloffice-tapeta-44
alloffice-tapeta-45
alloffice-tapeta-46
alloffice-tapeta-47
alloffice-tapeta-48
alloffice-tapeta-49
alloffice-tapeta-50
alloffice-tapeta-51

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin