Ποδόμακτρα εσωτερικού χώρου

Επαγγελματικά ποδόμακτρα εισόδου υψηλής απόδοσης απόδοσης που αναπτύχθηκε και βελτιώθηκε με την πάροδο 30 χρόνων.

Ένα επαγγελματικό ποδόμακτρο εσωτερικού χώρου λειτουργεί, κυρίως, ως δεύτερο στάδιο καθαρισμού στις εισόδους κτιρίων, γραφείων και καταστημάτων, τοποθετούμενο σε συνέχεια του πρώτου σταδίου (Ποδόμακτρα εξωτερικού χώρου) ή ως ξεχωριστό ποδόμακτρο σε συγκεκριμένα εσωτερικά σημεία του κτηρίου (αποθήκες, κουζίνες, wc κλπ.).

Η βασική λειτουργία του ταπέτου εσωτερικού χώρου είναι να απορροφά την υγρασία και να δεσμεύει τους ελαφρούς ρύπους (σκόνη, τρίχες κ.α.), έτσι ώστε να μην διασπείρονται εντός του κτιρίου, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων στην υγεία των ενοίκων και στην λειτουργία του εξοπλισμού.

Τα ποδόμακτρα εσωτερικού χώρου χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Στην Alloffice, θα βρείτε ποδόμακτρα εσωτερικής χρήσης υψηλής ποιότητας με πλήρεις πιστοποιήσεις (), όπως επίσης και οικονομικότερες ποιότητες για την κάλυψη αναγκών με πιο βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Πολλά από τα ταπέτα εσωτερικής χρήσης μπορούν να λογοτυπηθούν ή να δεχθούν φωτορεαλιστική εκτύπωση με το θέμα της επιλογής σας (Ταπέτα με λογότυπο).

 

3Μ

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin