Μεμβράνες υαλοπινάκων 3Μ

Σε κτίρια με μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν υψηλό κόστος καθαρισμού, τα ταπέτα αλουμινίου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή

Η Alloffice είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας κι εφαρμοστής των μεμβρανών της 3Μ.

Αντηλιακές μεμβράνες

Οι αντηλιακές μεμβράνες παρέχουν την δυνατότητα σκίασης του χώρου μας κι απόλυτης προστασίας από τις βλαβερές UV ακτίνες του ήλιου, ακόμη και χωρίς κανένα σύστημα εσωτερικής ή εξωτερικής σκίασης.

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα με διαφορετικές ιδιότητες και στόχος της εφαρμογής τους είναι ο περιορισμός της ακτινοβολίας και των αντανακλάσεων, η προστασία των επίπλων και των αντικειμένων μας και -κυρίως- η αύξηση της άνεσής μας στον χώρο κι ο περιορισμός του ενεργειακού κόστους, χωρίς να μας στερούν την δυνατότητα ανεμπόδιστης θέας από τα παράθυρά μας.

Με την χρήση αντηλιακών μεμβρανών της 3Μ επιτυγχάνεται ως και 78% μείωση της θερμοκρασίας που προέρχεται από τον ήλιο, ως και 99% φραγή της υπεριώδους ακτινοβολίας και ομοιόμορφη διάχυση του φιλτραρισμένου φωτός στο εσωτερικό.

Μεμβράνες ασφαλείας

Ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο από διαρρήξεις, ζημιές από πυροβολισμούς και βανδαλισμούς καθώς και εκτοξευόμενα θραύσματα γυαλιών.

Οι μεμβράνες μας λειτουργούν ως "ασπίδα προστασίας" του χώρου σας, ενώ τοποθετούνται εύκολα στους υαλοπίνακες κτιρίων και σε δημόσια μεταφορικά μέσα.

Οι μεμβράνες ασφαλείας της 3Μ είναι σχεδιασμένες για να κάνουν το τζάμι ανθεκτικό στο σπάσιμο, συγκρατώντας με ασφάλεια τα κομμάτια στην περίπτωση που αυτό σπάσει.

Σε σύγκριση με τις αντηλιακές μεμβράνες της 3Μ, οι μεμβράνες προστασίας είναι κατασκευασμένες από συμπαγή πολυεστέρα και μία ακόμα πιο συμπαγή, ανθεκτική κόλλα.


Μεμβράνες Σκίασης 

Alloffice Memvranes Skiasis 3m 01
Alloffice Memvranes Skiasis 3m 02
Alloffice Memvranes Skiasis 3m 03
Alloffice Memvranes Skiasis 3m 04
Alloffice Memvranes Skiasis 3m 05


 

Αρχιτεκτονικές μεμβράνες DI-NOC

Η ζεστασιά του ξύλου. Η κομψή εμφάνιση του μετάλλου. Η δροσιά της φυσικής πέτρας. Και εκατοντάδες άλλες επιλογές. Με πάνω από 500 σχέδια για να επιλέξετε, οι αρχιτεκτονικές μεμβράνες DI-NOC προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής, σε πολύ γρήγορο χρόνο και χαμηλό κόστος.

Οι αρχιτεκτονικές μεμβράνες 3M™ DI-NOC™ μπορούν να εφαρμοστούν επιτόπου στη υφιστάμενη επιφάνεια προσαρμογής, μειώνοντας σημαντικά το κόστος εργασίας ενώ παράλληλα αποτελούν μια πιο συμφέρουσα λύση σε σχέση με τα φυσικά υλικά που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση, γρήγορα και οικονομικά, επιλέγοντας από μια πλούσια γκάμα σχεδίων και υφών.

Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες

Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 01
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 02
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 03
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 04
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 05
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 06
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 07
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 08
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 09
Alloffice Arxitektonikes Memvranes 3m 10

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin