Ύφασμα - Ταπετσαρία

Τα υφάσματα επαγγελματικής χρήσης χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή τους στην καθημερινή τριβή και το λέρωμα και τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής κι ασφαλείας που διαθέτουν.

Οι επαγγελματικοί χώροι κι ιδιαίτερα όπου υπάρχει μεγάλη προσέλευση και συσσώρευση επισκεπτών, όπως τα ξενοδοχεία, οι χώροι εστίασης, τα δημόσια κτήρια κλπ., έχουν πάντα μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ποιότητα, στις προδιαγραφές και στην αντοχή των υφασμάτων που χρησιμοποιούν για τις δραστηριότητές τους.

Τα υφάσματα επαγγελματικής χρήσης χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή τους στην καθημερινή τριβή και το λέρωμα και τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής κι ασφαλείας που διαθέτουν. Ταυτόχρονα, τα αμέτρητα σχέδια και χρώματα, προσφέρουν στον επαγγελματία πλήθος δημιουργικών λύσεων που ταιριάζουν στο προφίλ κάθε επιχείρησης.

Στους επαγγελματικούς χώρους και ιδιαίτερα στην εστίαση και την φιλοξενία, ένα πολύ δυναμικό και κλασσικό μέσον διακόσμησης είναι η ταπετσαρία.

Οι ταπετσαρίες τοίχου, χρησιμοποιούνται σε πολλές μορφές εδώ και χιλιάδες χρόνια και σήμερα έχουν περάσει σε μια νέα διάσταση διακόσμησης.

Σας δίνουν την δυνατότητα να ανανεώσετε τους χώρους σας με βάση το δικό σας στυλ, αλλά και να τους αλλάξετε όσο συχνά επιθυμείτε επιλέγοντας από μια πληθώρα επιλογών που προσφέρουν οι μεγαλύτερες εταιρίες του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin