Βινυλικές λωρίδες LVT

Οι βυνιλικές λωρίδες LVT είναι η νέα γενιά δαπέδων που συνδυάζει την απαράμιλλη εμφάνιση κι εύκολη τοποθέτηση των κλασσικών laminate με την μεγάλη αντοχή των πλαστικών PVC.

Οι βινυλικές λωρίδες LVT είναι η νέα γενιά δαπέδων που συνδυάζει την απαράμιλλη εμφάνιση κι εύκολη τοποθέτηση των κλασσικών laminate με την μεγάλη αντοχή των πλαστικών PVC και κερδίζουν σημαντικό κομμάτι της αγοράς όπου απαιτούνται εφαρμογές δαπέδων αυξημένων απαιτήσεων.

Οι πλαστικές λωρίδες βινυλίου παράγονται σε διάφορες διαστάσεις και λόγω της εύκολης τοποθέτησης και της μεγάλης αντοχής τους αποτελούν την ιδανική λύση για ανακαινίσης και τοποθετήσεις σε επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία κλπ.).

Με την προσθήκη ειδικών υποστρωμάτων στο κάτω μέρος τους, μειώνεται δραστικά ο κτυπογενής θόρυβος και δημιουργείται ευχάριστη κι άνετη αίσθηση στο περπάτημα.

Οι λωρίδες μπορούν να τοποθετηθούν κολλητές ή πλωτές με το σύστημα click, που επιτρέπει να κουμπώνουν μεταξύ τους, εξαφανίζοντας τους αρμούς κι επιτρέποντας το ευκολότερο καθάρισμα του δαπέδου.

Εναλλακτικά προτείνουμε τα βινυλικά δάπεδα ελεύθερης εφαρμογής  - loose lay τα οποία τοποθετούνται εύκολα χωρίς κόλλα και είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.

 Στην Alloffice πάντοτε προσπαθούμε να σας προσφέρουμε δάπεδα που βρίσκονται στην αιχμή της ποιότητας και της καινοτομίας, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες τάσεις και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, και προχωρώντας σε νέες συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές δαπέδων στην Ευρώπη. 


ΝΕΟ!

Νέες συλλογές βινυλικών δαπέδων LVT για την επένδυση τοίχων από την ALLOFFICE. Εξαιρετική επιλογή υλικού για την επένδυση - ανακαίνιση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου.

Σε πολλές περιπτώσεις, λωρίδες LVT μπορούν να χρησιμοποιθούν για επένδυση τοίχων, πάγκων, στηθαίων κλπ., δίνοντας τη δυνατότητα σε μηχανικούς, κατασκευαστές και διακοσμητές να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα περιβάλλοντα και όγκους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, χρησιμοποιώντας την ζεστασία του ξύλου ή την ομορφία τς πέτρας με χαμηλό κόστος.

 

 Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει βινυλικές λωρίδες LVT των μεγαλύτερων εταιριών στον χώρο, με δυνατότητα απευθείας τιμολόγησης από το εξωτερικό.

tarkett wineo turHurne

  

Συλλογή 59

Συλλογή 59

Συλλογή Design

Συλλογή Design


Alloffice-lvt flooring-01
Alloffice-lvt flooring-02
Alloffice-lvt flooring-03
Alloffice-lvt flooring-04
Alloffice-lvt flooring-05
Alloffice-lvt flooring-06
Alloffice-lvt flooring-07
Alloffice-lvt flooring-08
Alloffice-lvt flooring-09
Alloffice-lvt flooring-10
Alloffice-lvt flooring-11
Alloffice-lvt flooring-12
Alloffice-lvt flooring-13
Alloffice-lvt flooring-14
Alloffice-lvt flooring-15
Alloffice-lvt flooring-16
Alloffice-lvt flooring-17
Alloffice-lvt flooring-18
Alloffice-lvt flooring-19
Alloffice-lvt flooring-20


 TAGS TARKETT VINYL FLOORINGS, TARKETT LVT, TARKETT ID ESSENTIAL30, ΒINYΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,LVT VERTICAL

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin