Πλαστικά δάπεδα

Τα πλαστικά δάπεδα αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις για γρήγορη κι εύκολη μεταμόρφωση ενός επαγγελματικού χώρου.

Τα πλαστικά δάπεδα αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις για γρήγορη κι εύκολη μεταμόρφωση ενός επαγγελματικού χώρου, γι’ αυτό κι επιλέγονται όλο και συχνότερα από κατασκευαστές κι αρχιτέκτονες στα κτίριά τους, αλλά κι από ιδιώτες που έχουν στόχο μια αισθητική αναβάθμιση χωρίς το υψηλότερο κόστος ενός ξύλινου δαπέδου.

Τα πλαστικά δάπεδα χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες, με κυριότερες τις:

Ένα πλαστικό δάπεδο μπορεί να τοποθετηθεί μόνιμα στο υφιστάμενο πάτωμα με κόλληση ή να είναι αφαιρούμενο, κάτι που δίνει την δυνατότητα της ταχείας αλλαγής χρήσης στον χώρο.

Τα πλαστικά δάπεδα σήμερα, κατασκευάζονται από υλικά πολύ υψηλής ποιότητας με εξαιρετικές αντοχές κι έχουν πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης και τοπικής επισκευής.

Η εταιρία μας είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρίας TARKETT

tarkett

TARKETT ιδρύθηκε το 1886 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των δαπέδων παγκοσμίως. Η συνεργασία αφορά στον τομέα των προγυαλισμένων ξύλινων δαπέδων, των laminate δαπέδων και των επαγγελματικών πλαστικών δαπέδων της TARKETT

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ομοιογενή βινυλικά δάπεδα με μεγάλη διάρκεια ζωής & ελάχιστο κόστος συντήρησης. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα καθαρού PVC που σε συνδυασμό με την 3ης γενιάς πολυουρεθάνη δίνουν στα δάπεδα αυτά μοναδικά πλεονεκτήματα.

Δημιουργούνται από τη σύνθεση ομοιογενών υλικών υψηλής αντοχής (PVC) χωρίς ίχνος αμιάντου και ειδικών πρόσθετων μεγάλης σκληρότητας τα οποία στη συνέχεια εμπλουτίζονται με ένθετες διακριτικές χρωματιστές ψηφίδες. Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, καθιστούν τα δάπεδα κατάλληλα για κάλυψη βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων πολύ υψηλής καταπόνησης και στους οποίους κυκλοφορούν οχήματα διακίνησης εμπορευμάτων. Εμφανίζουν μεγάλη αντοχή στην τριβή, στο ράγισμα, τα οξέα, τα αλκάλια και σε κάθε είδους φθορά που προκαλείται από την καθημερινή χρήση. Καθαρίζονται εύκολα, έχουν ελάχιστο κόστος συντήρησης λόγω της λείας επιφάνειας τους και τοποθετούνται με μαγνητική κόλλα σε οποιαδήποτε επίπεδη και σταθερή βάση. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων δίνει απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για μοναδικά σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.


TAGS: dapeda tarkett marousi,plastika dapeda marousi,Ομειογενή βινυλικά δάπεδα pvc Μαρούσι, εξειδικευμένα δάπεδα Μαρούσι, επαγγελματικά δάπεδα pvc Μαρούσι, Δάπεδα υψηλών προδιαγραφών Μαρούσι,Επαγγελματικά δάπεδα Μαρούσι,επαγγελματικά 

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin