Εσωτερική Σκίαση

Η εσωτερική σκίαση είναι ο καλύτερος τρόπος να περιορίσουμε το φως και την ακτινοβολία που εισέρχεται στον επαγγελματικό μας χώρο.

Η σκίαση είναι ένα σημαντικό ζήτημα στο σύγχρονο μεσογειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ειδικά σε βιοκλιματικές κατασκευές όπου πρέπει να τηρούνται αυστηροί κανόνες σχετικά με την περιβαλλοντική συμπεριφορά και την κατανάλωση ενέργειας των κτιρίων και οι μέγιστες εσωτερικές θερμοκρασίες καθορίζονται ήδη από τη φάση της σύλληψης του έργου.

Ένα σκούρο ύφασμα με 3% διαπερατότητα στο φως μπορεί να εμποδίσει το έως και 97% της υπεριώδους ακτινοβολίας και της λάμψης του ήλιου.

Στο Alloffice, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι χώροι εργασίας είναι εξίσου σημαντικοί με το σπίτι μας, γιατί εκεί περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο άνετοι.

Η μείωση της εσωτερικής αντανάκλασης και της θερμοκρασίας είναι το πρώτο μέτρο που μπορούμε να λάβουμε και μπορεί να επιτευχθεί με την εγκατάσταση ενός εσωτερικού συστήματος σκίασης.

Η επιλογή του σωστού συστήματος πρέπει να συνδυάζει αρμονικά την αποτελεσματικότητα και την αισθητική.

Εσωτερικά συστήματα σκίασης (μονά / διπλά / τριπλά ρόλερ, κάθετες και οριζόντιες περσίδες, συρόμενα πάνελ, περσίδες) επιτρέπουν τη ρύθμιση της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται σε ένα κτίριο, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την εμφάνιση των χώρων μας και γίνονται βασικά στοιχεία του διακοσμητικού μας στυλ.

Η εσωτερική σκίαση είναι ο καλύτερος τρόπος να περιορίσουμε το φως και την ακτινοβολία που εισέρχεται στον επαγγελματικό μας χώρο και ταυτόχρονα να διακοσμήσουμε το εσωτερικό με χρώματα και σχέδια.

Στην έκθεσή μας στο Μαρούσι μπορείτε να δείτε από κόντρα διάφορα συστήματα σκίασης και να ενημερωθείτε για το ποιο σύστημα είναι κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.

 

image somfy expert

 Για να περιηγηθείτε στις κατηγορίες των συστημάτων σκίασης, πατήστε στις παρακάτω κατηγορίες:

 

 

Σε κάθε ένα από τα παραπάνω συστήματα σκίασης, υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρωματικές ποιότητες και μοτίβα, δίνοντάς μας την δυνατότητα να δημιουργούμε όμορφους συνδυασμούς με τα έπιπλα και τα χρώματα των τοίχων που αναδεικνύουν τους γραφειακούς μας χώρους, ενώ την ίδια στιγμή μας απαλλάσσουν από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις και την ζέστη που ο ήλιος μεταφέρει στο εσωτερικό, προστατεύοντας τα αντικείμενα και προσφέροντας άνεση στους χρήστες των κτιρίων.

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin