Εξωτερικές περσίδες σκίασης

Οι οριζόντιες περσίδες αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση εξωτερικής σκίασης, προσφέρουν ενδιαφέρουσες και μοντέρνες λύσεις για τη σκίαση των προσόψεων κτιρίων και τη δημιουργία βιοκλιματικών συνθηκών.

Εξωτερικές περσίδες - στόρια (αλουμινίου και ξύλου με δυνατότητα περιστροφής και ανύψωσης)

Οι οριζόντιες περσίδες αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση εξωτερικής σκίασης, προσφέρουν ενδιαφέρουσες και μοντέρνες λύσεις για τη σκίαση των προσόψεων κτιρίων και τη δημιουργία βιοκλιματικών συνθηκών, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο. Επίσης, η ειδικά μελετημένη διατομή C των περσίδων δίνει τη δυνατότητα πλήρους συσκότισης του χώρου. Οι εξωτερικές περσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικά και διοικητικά κτίρια, σε οικίες ιδιαίτερων απαιτήσεων, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία κ.λπ.

image somfy expert

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές σκίασης με περσίδες κατάλληλες για κάλυψη αιθρίων, για πέργκολες ή ακόμη και ασύμμετρες κατασκευές (τρίγωνες, τραπεζοειδείς κ.λπ.), σε οριζόντια, επικλινή ή κάθετη επιφάνεια. Το σύστημα αυτό είναι μελετημένο έτσι ώστε οι περσίδες να προσαρμόζονται πάνω σε ειδικά σχεδιασμένες βάσεις, για τοποθετήσεις με μέγιστη ακρίβεια και για μεγάλες, ενιαίες επιφάνειες (5000x6000mm για τις περσίδες αλουμινίου και 3600x5000mm για τις ξύλινες περσίδες).

Πλεονεκτήματα:

  • Οι εξωτερικές περσίδες - στόρια έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης / αντανάκλασης έως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 40%.
  • Οι Εξωτερικές Περσίδες  παρέχουν  ηλιοπροστασία και εξωτερική θέα. Η ρύθμιση του φωτός  επιτρέπει την πλήρη απομόνωση από ανεπιθύμητα βλέμματα και η δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής θέας προσδίδει ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο.
  • Με περιστροφή «συνεχούς ροής κίνησης» των φύλλων επιτυγχάνεται φως ή ηλιοφάνεια κατά βούληση και επομένως η επιθυμητή σύνδεση εσωτερικού με εξωτερικό χώρο.

Η μέγιστη αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού με ταυτόχρονη προστασία από την αντηλιά φροντίζει όχι μόνο για ιδανικές συνθήκες εργασίας αλλά δημιουργεί επίσης ένα μοναδικά ευχάριστο περιβάλλον. Βελτιώστε συνολικά τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο με εξωτερικές περσίδες για τέλεια προστασία από το φυσικό φώς, την αντηλιά και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τρόποι Χειρισμού:

Για τον χειρισμό των Εξωτερικών Περσίδων προσφέρονται δύο διαφορετικοί τρόποι χειρισμού.

  • Μανιβέλα:  χειρισμός περιστροφής και ανύψωσης
  • Ηλεκτροκίνητο απλό ή με αυτοματισμό : Αυτός είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για εύκολη χρήση με στατικούς διακόπτες ή τηλεχειρισμό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός, αισθητήρες ανέμου ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Προδιαγραφές - εγγυήσεις:

  • Ατσάλινοι γαλβανισμένοι σκελετοί.
  • Εξαρτήματα κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.
  • Μοτέρ καταξιωμένων διεθνών οίκων στο χώρο των αυτοματισμών, με εγγύηση 5 ετών, χωρίς να απαιτείται η παρεμβολή του χρήστη.
  • Μεγάλο εύρος συλλογής πανιών από ακρυλικό ύφασμα, 100% αδιάβροχο, ανεξίτηλου χρώματος, που παρεμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες UV και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη δροσιά, με εγγύηση 5-7 έτη

Τοποθέτηση  - επισκευή:

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών σκίασης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.


Σύστημα Σκίασης εξωτερικών περσίδων C80

Οι περσίδες C80 παράγονται απο αλουμίνιο με διατομή που μοιάζει με το σχήμα του γράμματος C. Η υψηλή ποιότητα των εξαρτημάτων μας εγγυώνται ότι το σύστημα C80 θα λειτουργεί για πολλά χρόνια ως αποτελεσματική εξωτερική αντηλιακή προστασία για κτίρια κατοικιών, γραφείων και εμπορικά κτίρια.

Οι περσίδες μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα από την παλέτα RAL.

c80-1
c80-2
c80-3
c80-4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχήμα λεπίδων:             C
Μέγιστο πλάτος:           4,5 μ
Μέγιστο ύψος:               5,0 μ
Ηλεκτρική κίνηση:        Ναί
Χειροκίνητη κίνηση:     Ναί
Εξωτερική εφαρμογή:  Ναί
Εσωτερική εφαρμογή: Οχι
Modular σύστημα:        Ναί


Ενδεικτικά Έργα:

youtube icon youtube icon

003
004
DSC 0371
DSC 0372
DSC 0374
DSC 0378
Ext.Shading-persides-05
Ext.Shading-persides-06
Ext.Shading-persides-07
Ext.Shading-persides-08
Ext.Shading-persides-09
Ext.Shading-persides-10
Ext.Shading-persides-11
Ext.Shading-persides-21
IMG-8a695438f02ea74d43d01596953f12b0-V
IMG-e5938318ca59097089070b3294653a70-V
eksoterikes persides 4
eksoterikes persides 5
ekstoterikes persides alloffice 6

 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin