Μάλλινες μοκέτες

Οι μάλλινες μοκέτες μονώνουν και απορροφούν την υγρασία από τον χώρο καθώς επίσης διαθέτουν εξαιρετικές ακουστικές ιδιότητες.

Το μαλλί (wool) είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φυσικά υλικά ζωικής προέλευσης (κυρίως από πρόβατο) που αποτελείται από ίνες κοντύτερες σε μήκος και λεπτότερες σε πάχος από την τεχνητή ίνα, οι οποίες έχουν την τάση να κατσαρώνουν και να συμπιέζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ιδιαίτερα ανθεκτικές μοκέτες.

Οι πτυχώσεις των μάλλινων ινών παγιδεύουν αέρα ανάμεσά τους, γεγονός που τούς προσδίδει ανώτερες θερμομονωτικές ιδιότητες, τόσο κατά του ψύχους όσο και της ζέστης, καθιστώντας τις μάλλινες μοκέτες κατάλληλες για όλες τις εποχές του έτους και ιδανικές για σκάφη αναψυχής & θαλαμηγούς. Εκτός από τις θερμομονωτικές, το μαλλί έχει και πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες, ενώ είναι υδρόφιλο, απορροφώντας περί το ⅓ του βάρους του σε νερό.

Οι μάλλινες μοκέτες επαγγελματικής χρήσης της ALLOFFICE διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και είναι κατάλληλες για αλλεργικούς, διότι δεν προάγουν την ανάπτυξη βακτηρίων ή ακάρεων σκόνης στον χώρο. Έχουν κατά κανόνα υπόλευκο/ χρώμα, ωστόσο κάποιες ράτσες παράγουν φυσικό μαύρο, καφετί ή και σύμμεικτα χρώματα.

Σε σχέση με άλλες φυτικές ίνες, το μαλλί έχει χαμηλό συντελεστή ανάφλεξης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν «αρπάζει» φωτιά τόσο εύκολα όσο π.χ. το βαμβάκι και οι συνθετικές ίνες, ενώ όταν καίγεται, η φλόγα έχει αργό ρυθμό εξάπλωσης και παράγει ελάχιστη ποσότητα μη-τοξικού καπνού.

  • Μοκέτες - Χαλιά 100% wool (customized)

Κατασκευασμένα με 100% μαλλί Νέας Ζηλανδίας σε μαγνητίζουν με το άγγιγμα τους και την ζεστασιά τους. Η μοναδική αυτή συλλογή μοκετών, αποτελείται από 1200 χρώματα όπου μας δίνεται η δυνατότητα να παραγγείλουμε τις μοκέτες στο χρώμα αλλά και στο σχέδιο που επιθυμούμε. Το μέγιστο πλάτος του χαλιού μπορεί να φτάσει τα 7,00m ώστε να μην δημιουργήθουν ενώσεις - ατέλειες σε ενά μεγάλο χώρο!

  • Μοκέτες Axminster 80% wool - 20% Nylon

Συλλογή επαγγελματικών μοκέτων κατάλληλη για ξενοδοχεία και πλοία όπου το ζητούμενο είναι η υψηλή ποιότητα και η πιστοποίηση IMO.

Για τα ξενοδοχεία,τα εμπορικά και συνεδριακά κέντρα και κάθε άλλη εφαρμογή που το δάπεδο πρέπει να ξεχωρίζει, σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας στύλ πάνω σε εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικές μοκέτες (κλάση χρήσης 32 & 33) με πιστοποιητικά βραδυφλεγίας, κατάλληλες για εφαρμογή σε χώρους με έντονη χρήση, με αντιστατικές, ηχομονωτικές και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες.Η ειδική σύνθεση των μοκετών (80% μαλλί - 20% νάιλον) ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματικών χώρων όπου παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή καταπόνηση, ενώ οι εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές κατασκευής καθώς και η αντιβακτηριακή επεξεργασία συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των χρηστών του χώρου και στη μεγάλη αντοχή της μοκέτας έναντι της φθοράς από τη συχνή χρήση.

 

  • Χαλιά 50% wool - 50% silk

Μοναδική συλλογή πολυτελών χαλιών κατάλληλη για σκάφη αναψυχής, θαλαμηγούς και ιδιαίτερους χώρους με τη υπογραφή επώνυμων σχεδιαστών - εργοστασίων.

 

  • Μαλλί - Sisal

Οι μοκέτες Sisal κατασκευάζονται από φυσικές ίνες του κακτοειδούς φυτού με την βοτανική ονομασία Agave Sisalana, που είναι γηγενές στο Νότιο Μεξικό αλλά καλλιεργείται ευρέως σε πολλά μέρη του κόσμου.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και οικολογικό υλικό που δένει αρμονικά με το μαλλί εκπέμποντας την ζεστασιά των γήινων τόνων. Η ίνα της Sisal είναι εξαιρετικά ανθεκτική στον χρόνο, δεν αναπτύσσει στατικό ηλεκτρισμό, δεν δεσμεύει αλλεργιογόνους παράγοντες, δεν παγιδεύει την σκόνη εντός της και καθαρίζει εύκολα με απλή αναρρόφηση. Μοναδικά οικολογικά υλικά κατασκευασμένα από φυσικές ίνες (μαλλί, sisal, coco, paper) διακοσμημένα αρμονικά με μπορντούρες από προσεγμένα υλικά (Δέρμα, λινό, βαμβάκι κ.α) μπορούν να διακοσμησουν οποιοδήποτε επαγγελματικο χώρο.

 

 

Alloffice Nature Rugs 1
Alloffice Nature Rugs 2
Alloffice Nature Rugs 3
Alloffice Nature Rugs 4
Alloffice Nature Rugs 5
Alloffice Nature Rugs 6
Alloffice Nature Rugs 7
Alloffice Nature Rugs 8
Alloffice Nature Rugs 9

 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin