Πέργκολες

Επιχειρήσεις αλλά και οι ιδιοκτήτες κατοικιών, επιλέγουν την πέργκολα σαν μέσο για να μπορεί να χρησιμοποιείται όλον τον χρόνο ο πολύτιμος υπαίθριος χώρος τους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν

Ο ανοικτός χώρος ήταν πάντα ένα μεγάλο ζητούμενο στο πυκνό αστικό περιβάλλον.

Επιχειρήσεις αλλά και οι ιδιοκτήτες κατοικιών, επιλέγουν την πέργκολα σαν μέσο για να μπορεί να χρησιμοποιείται όλον τον χρόνο ο πολύτιμος υπαίθριος χώρος τους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Η τελευταία λέξη στην αισθητική και την λειτουργικότητα για τους υπαίθριους χώρους, είναι η τεντοπέργκολα. Πρόκειται για έναν πανέξυπνο συνδυασμό της στιβαρής κατασκευής που προσφέρει μια πέργκολα αλουμινίου με την ευκολία και την μεταβλητότητα που έχουν οι παραδοσιακές τέντες με πανί.

Η τεντοπέργκολα αποτελείται απο δυο κύρια μέρη. Την βάση υποστήριξης από κολόνες αλουμινίου με υδροροές για τα βρόχινα νερά και τον βασικό μηχανισμό με το μοτέρ και τους οδηγούς επάνω στους οποίους κινείται το ύφασμα, κάτι που επιτρέπει την τοποθέτηση ηλεκτροκίνητης / τηλεχειριζόμενης τεντοπέργκολας ακόμη και σε υφιστάμενη, χτιστή, μεταλλική ή ξύλινη βάση!!

Τα συστήματα τεντοπέργκολας μπορούν επίσης να πάρουν τη μορφή στεγάστρου χωρίς κολόνες αναρτημένου με ανοξείδωτα συρματόσχοινα από τον τοίχο ή να διαθέτουν περιστρεφόμενα πτερύγια αλουμινίου αντί για ανασυρόμενο ύφασμα και, φυσικά, να κατασκευαστούν σε κάθε επιθυμητή διάσταση και να βαφούν στο χρώμα της επιλογής σας.

  • Ηλεκτροκίνηση – Αυτοματισμοί - Τοποθέτηση

somfy text

Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση των ηλεκτροκίνητων  συστημάτων σκίασης SOMFY, είμαστε σε θέση να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την κάθε εφαρμογή καθώς και να παρέχουμε το ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών. (διάγνωση, συμβουλή, κοστολόγηση, και τοποθέτηση)

Σας παρέχουμε την δυνατότητα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης και δυνατότητα  χειρισμού μέσω τηλεκοντρόλ, και smartphone.

Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης και οι αυτοματισμοί της SOMFY είναι διαθέσιμα για δειγματισμό στην έκθεση μας στο Μαρούσι.

1a
2b
3a
4b
5b
6a
7a
8b
9b

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin