Εξωτερική Σκίαση

Συστήματα εξωτερικής σκίασης Περιστρεφόμενα, ανυψούμενα και με σταθερές εφαρμογές βιοκλιματικής σκίασης (Υφασμάτινα - Αλουμινίου - Ξύλου)

Συστήματα εξωτερικής σκίασης Περιστρεφόμενα, ανυψούμενα και με σταθερές εφαρμογές βιοκλιματικής σκίασης (Υφασμάτινα - Αλουμινίου - Ξύλου)

Ο βιοκλιματικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των κτηρίων προυποθέτει την χρήση παθητικών τεχνολογιών όπως είναι τα εξωτερικά συστήματα σκίασης. Εμπεριστατωμένες μελέτες απέδειξαν ότι η θερμοκρασία των δομημένων χώρων μπορεί να μειωθεί από 5°C  ως 15°C  με την εφαρμογή συστημάτων σκίασης.

Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης της Alloffice προσαρμόζονται πλήρως στις αρχιτεκτονικές - βιοκλιματικές εφαρμογές συστημάτων σκίασης παραθύρων και υαλοπετασμάτων, εξωτερικού χώρου, που αφορούν είτε σε απλή ή σε ειδική κατασκευή (επικλινείς—ανακλινόμενες επιφάνειες).

  • Αρχιτεκτονικό ανοξείδωτο πλέγμα (εξειδικευμένες εφαρμογές) Οι χρήσεις του πλέγματος είναι ποικίλες και χρησιμοποιείται για ηλιοπροστασία, προστασία από τους ανέμους,αλλά και για αισθητικούς λόγους.

Πλεονεκτήματα:

  • Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης / αντανάκλασης έως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 40%.
  • Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης παρέχουν ηλιοπροστασία και εξωτερική θέα με δυνατότητα ρύθμισης του φωτός η οποία επιτρέπει την πλήρη απομόνωση από ανεπιθύμητα βλέμματα.
  • Με περιστροφή «συνεχούς ροής κίνησης» των φύλλων επιτυγχάνεται φως ή ηλιοφάνεια κατά βούληση και επομένως η επιθυμητή σύνδεση εσωτερικού με εξωτερικό χώρο.

Η μέγιστη αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού με ταυτόχρονη προστασία από την αντηλιά φροντίζει όχι μόνο για ιδανικές συνθήκες εργασίας αλλά δημιουργεί επίσης ένα μοναδικά ευχάριστο περιβάλλον. Βελτιώστε συνολικά τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο με εξωτερικές περσίδες για τέλεια προστασία από το φυσικό φώς, την αντηλιά και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τρόποι Χειρισμού:
Για τον χειρισμό των συστημάτων σκίασης προσφέρονται δύο διαφορετικοί τρόποι χειρισμού.

Μανιβέλα: χειρισμός περιστροφής και ανύψωσης

Ηλεκτροκίνητο με αυτοματισμό : Αυτός είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για εύκολη χρήση με στατικούς διακόπτες ή με τηλεχειρισμό. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού όπως: χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός,αισθητήρες ανέμου και η πλήρης ομαδοποίηση των συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Προδιαγραφές - εγγυήσεις

  • Ατσάλινοι γαλβανισμένοι σκελετοί.
  • Εξαρτήματα κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL,σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.
  • Μοτέρ καταξιωμένων διεθνών οίκων στο χώρο των αυτοματισμών, με εγγύηση 5 ετών, χωρίς να απαιτείται η παρεμβολή του χρήστη.
  • Μεγάλο εύρος συλλογής πανιών από ακρυλικό ύφασμα, 100% αδιάβροχο, ανεξίτηλου χρώματος, που παρεμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες UV και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη δροσιά, με εγγύηση 5-7 έτη

Τοποθέτηση - επισκευή

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των συστημάτων σκίασης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Προγράμματα επιδότησης

Τα προγράμματα επιδότησης ΕΣΠΑ ''Εξοικονόμηση κατ΄οίκον'' & ενίσχυση μικρών & μεσαιών επιχείρησεων επιδοτούν έως 70% την εγκατάσταση εξωτερικών σκιάστρων. (Εξωτερικές περσίδες σκίασης)

 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin