Σκίαση αιθρίων - οροφών

Συστήματα εσωτερικής σκίασης για αίθρια, πέργκολες και γυάλινες οροφές επαγγελματικών κτηρίων.

Συστήματα εσωτερικής σκίασης για αίθρια και γυάλινες οροφές επαγγελματικών κτηρίων

 • Περσίδες-στόρια οροφής

  Τα στόρια - περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά η χειροκίνητα. Ορθογώνιες ,κυκλικές, γωνιακές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.


   

 • Σκίαση αιθρίων με ρόλερ

  Η ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για οριζόντιες ή επικλινείς εφαρμογές – επιφάνειες, κατάλληλη για μεσαίες διαστάσεις (μέγιστο πλάτος 2m, μέγιστο πρόβολο 3.5m). Η διαφορά της από την κάθετη ρολοκουρτίνα είναι στο ότι το προϊόν αυτό διαθέτει και μία επιπλέον κασέτα, στο εσωτερικό της οποίας είναι εφαρμοσμένο ένας τύπος ελατηρίου, ο οποίος βρίσκεται μονίμως σε αντίστροφη φορά από τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ, έτσι ώστε να διατηρεί το ύφασμα τεντωμένο σε οποιαδήποτε θέση. Τα box και οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο ή από ανοξείδωτες ντίζες . 

skyligh


 • Κυματοειδείς κουρτίνες οροφής (ρόμαν) 

  H κυματοειδής ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για μικρές και μεγάλες επικλινείς ή οριζόντιες επιφάνειες (μέγιστο πλάτος 5m, μέγιστο μήκος-πρόβολος 11m) και λειτουργεί χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα ανάλογα με το μέγεθος. Το προϊόν αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή πλαίσιο και ειδικότερα είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπως α) ξύλινες ή μεταλλικές πέργκολες β) αίθρια γ) γυάλινες οροφές δ) βεράντες ή μπαλκόνια κ.λπ.

  231
 • Περσίδες πλισέ οροφής

  Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα πλισέ οροφής, πατήστε εδώ. somfy text

Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον κλάδο των μοτέρ σκίασης, η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών και κτιριακού ελέγχου σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σκίασης με αξιόπιστα υλικά, άψογο service και πολυετή εγγύηση. 

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Τοποθέτηση - επισκευές μηχανισμών σκίασης

Η επιμέτρηση - τοποθέτηση και επισκευή όλων των συστημάτων σκίασης γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρία μας σε όλη την Ελλάδα  SOMFY EXPERT

Ενδεικτικά έργα

 

 

 


 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερε και παλαιότερες στον χώρο τησ ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά προς Μαρούσι.

Που θα μας βρειτε