Ποδόμακτρα αλουμινίου Geggus

Σε κτίρια με μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν υψηλό κόστος καθαρισμού, τα ταπέτα αλουμινίου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή

Σε κτίρια και ξενοδοχεία με μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν υψηλό κόστος καθαρισμού, τα ποδόμακτρα αλουμινίου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή, τόσο ως προς την δραστική μείωση των ρύπων που εισέρχονται στο χώρο, όσο και στην αισθητική εικόνα της εισόδου τους.

Τα υλικά αυτά είναι συνήθως μοκέτα απορρόφησης υγρασίας και τρακτερωτό καουτσούκ. Για την απομάκρυνση βαρύτερων ρύπων (χαλίκια, λάσπες κ.α.), υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κάθετης πολυαμιδικής βούρτσας που αφαιρεί εύκολα τους επίμονους ρύπους και τα χαλίκια.

Καθώς πατούμε το ταπέτο, οι ρύποι των παπουτσιών μας παρασύρονται και συλλέγονται διακριτικά μέσα στα κενά μεταξύ των λωρίδων, χωρίς να σηκώνεται σκόνη. Περιοδικά, ανασηκώνουμε το ταπέτο και καθαρίζουμε με αναρρόφηση από κάτω του, είτε αυτό βρίσκεται εγκιβωτισμένο μέσα σε σκάμμα, είτε ελεύθερο επάνω στο δάπεδο με πλαίσιο ράμπας αλουμινίου.

Ο όμιλος GEGGUS εξειδικεύεται στην παραγωγή ποδόμακτρων εισόδου από την δεκαετία του 1940 και με την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων τους, βρίσκονται σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές ποδομάκτρων αλουμινίου στον κόσμο.

Τα ποδόμακτρα της GEGGUS ξεχωρίζουν τόσο από λειτουργικής όσο κι από αισθητικής πλευράς, προσφέροντας λύσεις υψηλής προστασίας από τους ρύπους ταυτόχρονα με την ποιοτική αναβάθμιση της εισόδου κάθε κτιρίου.

Τα προφίλ αλουμινίου από τα οποία αποτελείται κάθε ποδόμακτρο διατίθενται σε διάφορα ύψη και πάχη, έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε κατασκευαστική ανάγκη και προδιαγραφή αντοχής στην χρήση, ενώ τα ένθετα υλικά τριβής (μοκέτα, καουτσούκ, βούρτσα, ξύστρα κλπ.) είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τον μέγιστο καθαρισμό.

Ειδικά πέλματα στο κάτω μέρος των προφίλ εξασφαλίζουν αθόρυβη διάβαση κι ελαχιστοποίηση της καταπόνησης του αλουμινίου, ενώ όπου απαιτούνται απολύτως εξειδικευμένες λύσεις, η GEGGUS προσφέρει δυνατότητες λογοτύπησης επάνω στην μοκέτα, φωτισμού των ποδομάκτρων με διόδους led, προσθήκης ειδικών επιφανειών για ανθρώπους με μειωμένη όραση, πολλών χρωματισμών μοκέτας κι αλουμινίου, κατασκευής ειδικών σχημάτων (κύκλοι, πολύγωνα, παράγωγα, καμπύλα κλπ.).

Ένα ποδόμακτρο αλουμινίου έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεσματικής λειτουργίας σε συνθήκες καθημερινής βαριάς χρήσης. Όταν με την πάροδο του χρόνου οι καθαριστικές επιφάνειες θα έχουν παρουσιάσει την φυσιολογική φθορά τους, τα ποδόμακτρα αλουμινίου μας δίνουν την δυνατότητα τοπικής επισκευής / αντικατάστασης του υλικού τριβής, μια απλή και γρήγορη διαδικασία που τα αποκαθιστά πλήρως και ανανεώνει τις καθαριστικές τους ιδιότητες.

 

Η παραγωγή των ποδόμακτρων γίνεται αποκλειστικά στην Γερμανία με τα πιο υψηλά στάνταρ ποιότητας και αισθητικής. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.geggus.com

 

  • Building Information Modelling (BIM)  

 Η Geggus σε συνεργασία με την ALLOFFICE σας προσφέρει όλα τα απαιτούμενα δεδόμενα για κάθε project Building Information Modeling (BIM)

 

ALLOFFICE είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τη διανομή και υποστήριξη των συστημάτων εισόδου- ποδόμακτρων GEGGUS.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα ποδόμακτρα σε διάσταση 𝟰𝟳𝘅𝟲𝟱𝗰𝗺  τα οποία μπορείτε να αγοράσετε και online,  με καουτσούκ (τιμή 184,51€ με ΦΠΑ) ΕΔΩ ή με μοκέτα (τιμή 137,02€ με ΦΠΑ)  ΕΔΩ

Και οι δύο εκδοχές περιλαμβάνουν ενσωματωμένο πλαίσιο αλουμινίου με κεκλιμένες άκρες, για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση.

alloffice 17

 


15076 3441423
15076 3441593
15076 3441781
15076 3443195
24504 9908428
105257471dd
Alloffice 001
Frame With Corner Connector
Geggus 22.Juni 201606562 Kopie
Geggus Gridiron 826x691
Geggus Matting Replacement Strips
Geggus Taktile Leitsysteme 710
Geggus Taktile Leitsysteme 712
Geggus Gebaeude Eingang Center
Leitsystem Rot
Wanne Detail Geggus
Geggus Bild Cover Englischer Katalog
Mat With Logo E1513246361279

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin