Ποδόμακτρα αλουμινίου Geggus

Σε κτίρια με μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν υψηλό κόστος καθαρισμού, τα ταπέτα αλουμινίου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή

Σε κτίρια με μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν υψηλό κόστος καθαρισμού, τα ποδόμακτρα αλουμινίου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή, τόσο ως προς την δραστική μείωση των ρύπων που εισέρχονται στο εσωτερικό, όσο και στην αισθητική της εισόδου τους.

Λειτουργούν με την δημιουργία κενών διαστημάτων μεταξύ παράλληλων λωρίδων ανθεκτικού αλουμινίου, η καθεμιά από τις οποίες επενδύεται στο επάνω μέρος της με ειδικά υλικά καθαρισμού.

Τα υλικά αυτά είναι συνήθως μοκέτα απορρόφησης υγρασίας και τρακτερωτό καουτσούκ. Για την απομάκρυνση βαρύτερων ρύπων (χαλίκια, λάσπες κ.α.), υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κάθετης πολυαμιδικής βούρτσας που αφαιρεί εύκολα τους επίμονους ρύπους και τα χαλίκια.

Καθώς πατούμε το ταπέτο, οι ρύποι των παπουτσιών μας παρασύρονται και συλλέγονται διακριτικά μέσα στα κενά μεταξύ των λωρίδων, χωρίς να σηκώνεται σκόνη. Περιοδικά, ανασηκώνουμε το ταπέτο και καθαρίζουμε με αναρρόφηση από κάτω του, είτε αυτό βρίσκεται εγκιβωτισμένο μέσα σε σκάμμα, είτε ελεύθερο επάνω στο δάπεδο με πλαίσιο ράμπας αλουμινίου.

Από αισθητικής άποψης, τα ποδόμακτρα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από την όμορφη και μοντέρνα γραμμή τους και μπορούν να προσθέσουν στην εμφάνιση του κτιρίου μας, ειδικά με την προσθήκη ενός επαγγελματικού λογοτύπου επάνω στην μοκέτα τους.

Για χώρους πολύ ιδιαίτερων απαιτήσεων, τα αλουμινένια ποδόμακτρα μπορούν να βαφούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, να δεχθούν ειδικά χρώματα μοκέτας, να κοπούν με ακρίβεια σε ειδικά σχήματα - πατρόν (κύκλοι, ημικύκλια, τραπέζια, τρίγωνα, με τρύπες για κολόνες κλπ.), να επενδυθούν με φωσφορίζοντα στοιχεία ή φωτισμό LED και να διαθέτουν ειδικές ζώνες για ανθρώπους με περιορισμένη όραση.

Η GEGGUS είναι μια απο τις σημαντικότερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής ποδόμακτρων αλουμινίου. Η παραγωγή των ταπέτων γίνεται αποκλειστικά στην Γερμανία με τα πιο υψηλά στάνταρ ποιότητας και αισθητικής. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.geggus.com

Building Information Modelling (BIM)  

Η χρήση των δεδομένων Building Information Modeling δεν είναι ακόμη ευρέως διαδεδομένη στην κατασκευή κτηρίων στην Ελλάδα. Η Geggus σας προσφέρει όλα τα απαιτούμενα δεδόμενα για κάθε project BIM.

 

ALLOFFICE είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τη διανομή και υποστήριξη των συστημάτων καθαρισμού - ποδόμακτρων GEGGUS.

 

ALLOFFICE HEAVY DUTY ALLOFFICE HEAVY DUTY


Alloffice 001
Alloffice 003
Alloffice 005
Alloffice 008
Alloffice 009
Alloffice 010
Alloffice Tapeta Alouminiou 01
Alloffice Tapeta Alouminiou 02
Alloffice Tapeta Alouminiou 03
Alloffice Tapeta Alouminiou 04
Alloffice Tapeta Alouminiou 06
Alloffice Tapeta Alouminiou 07
Alloffice Tapeta Alouminiou 08

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin