Ποδόμακτρα εξωτερικού χώρου

Τα επαγγελματικά ταπέτα Nomad σας βοηθούν να επιτύχετε μια πιο λειτουργική είσοδο χωρίς συμβιμασμούς στο σχεδιασμό και τις ανακαινήσεις.

Η είσοδος, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία για κάθε κτίριο και για την επιχείρηση που στεγάζεται σε αυτό.

Ένας καθαρός και καλαίσθητος χώρος υποδοχής, περνά ένα άμεσο και ξεκάθαρο μήνυμα σοβαρότητας κι επαγγελματισμού στον εισερχόμενο πελάτη, συνεργάτη ή ανταγωνιστή, εκπέμποντας την αίσθηση τάξης και ασφάλειας που κάθε επιχείρηση θέλει να πρεσβεύει.

Το πρώτο στάδιο καθαρισμού πρέπει να βρίσκεται έξω από την πόρτα, όπου με ειδικά επαγγελματικά ταπέτα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, πραγματοποιείται η απομάκρυνση των βαρέων ρύπων από τα υποδήματα (λάσπη, χώμα, χαλίκια κλπ.).

Με τα σωστά προληπτικά μέτρα,το κόστος καθαρισμού μειώνεται αισθητά,όπως επίσηςκι οι ρύποι που προκαλούν αλλεργίες και συμβάλλουν στην παλαίωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα ταπέτα εξωτερικού χώρου χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Στην Alloffice, θα βρείτε ταπέτα εξωτερικής χρήσης ανώτερης ποιότητας με πλήρεις πιστοποιήσεις () καθώς και οικονομικότερες ποιότητες όπου οι ζητούμενες προδιαγραφές είναι χαμηλότερες.

Τα ποδόμακτρα εξωτερικής χρήσης μπορούν να λογοτυπηθούν ή να δεχθούν φωτορεαλιστική εκτύπωση με το θέμα της επιλογής σας (Ταπέτα με λογότυπο).

 

3Μ

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin