Περσίδες Πλισέ

Η κομψή εσωτερική διακόσμηση βρίσκει επιτέλους ένα ελκυστικό αλλά και λειτουργικό ταίρι στα ανοίγματα, τα συστήματα σκίασης πλισέ.

Η κομψή εσωτερική διακόσμηση βρίσκει επιτέλους ένα ελκυστικό αλλά και λειτουργικό ταίρι στα ιδιαίτερα ανοίγματα κτηρίων.

Τα συστήματα πλισέ ALLOFFICE είναι διαθέσιμα σε 25 χιλιοστά (πτυχής) και προσδίδουν ένα ξεχωριστό ύφος διακόσμησης στο χώρο σας. Ξεχωρίζουν από τον αξιόπιστο τρόπο λειτουργίας που τις κάνει εύκολες στη χρήση και ανθεκτικές στο χρόνο.

Χάρη στο μικρό χώρο που καταλαμβάνει όταν μαζευτεί, αλλά και στο ελάχιστο βάρος των υλικών που την απαρτίζουν, προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις απαιτήσεις και εξυπηρετεί αμέτρητες χρήσεις.

Παράλληλα, χάρη στην χρήση υφασμάτων Verosol με μεταλλική επίστρωση στην εξωτερική τους πλευρά, συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας ανακλώντας το ηλιακό φως. Τα υφάσματα τους διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

  • Ειδικές εφαρμογές

Το σύστημα πλαϊνών οδηγών καθιστά τις πλισέ περσίδες ως ιδανική λύση για ανοιγόμενα - ανακλινόμενα παράθυρα και πόρτες. Η πλισέ περσίδα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε παράθυρο: Τριγωνικό, τραπέζιο, κεκλιμένο, σε φεγγίτες, ακόμα και σε παράθυρα οροφής.

trapezio

 

 

Τραπέζιο σχήματος V ή Α σύστημα πλισέ, με χειρισμό λαβή, ελεύθερης ή

εξαρτημένης από ντίζες ή προφίλ αλουμινίου οδηγούς κρέμασης.

 

 


toksoeides

 

   Τοξοειδές σύστημα σταθερό χωρίς χειρισμό. Χρησιμοποιεί έναν μόνο κάτω οδηγό μεταλλικό ειδικού προφίλ διαστάσεων 36x22 χιλιοστών.

 


trigoniko

 

 

  Τριγωνικά συστήματα ισοσκελούς και ορθογώνιου σχήματος με χειρισμό κορδονιού ή λαβής
Οι περσίδες πλισέ είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων διαφάνειας ή πλήρους συσκότισης.

 

 

 


trapezio

 

 

 Υφασμάτινο πλισέ οροφής (Σύστημα πλισέ αιθρίου με προφίλ τάνυσης)

Το άνοιγμα του συστήματος γίνεται χειροκίνητα (μπαστούνι) ή ηλετροκίνητα με remote control.
 

 

 

 


 

somfy text

Η ALLOFFICE έχει πιστοποιηθεί από την somfy hellas ως SOMFY EXPERT

Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

Δεν χρειάζεστε πια να σηκώνεστε από την πολυθρόνα σας για να κινείτε τις περσίδες πλισέ του γραφείου σας. Απολαύστε τον έλεγχο από απόσταση χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον κλάδο των μοτέρ σκίασης, η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών και κτιριακού ελέγχου σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σκίασης με αξιόπιστα υλικά, άψογο service και πολυετή εγγύηση. Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones. Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης είναι διαθέσιμα για δειγματισμό στην έκθεση  μας, στο Μαρούσι.

Επιμέτρηση - Τοποθέτηση - επισκευές μηχανισμών σκίασης

Η επιμέτρηση - τοποθέτηση και επισκευή όλων των μηχανισμών σκίασης γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρία μας σε όλη την Ελλάδα.   SOMFY EXPERT

 youtube icon

youtube icon

  

alloffice-plisse-01
alloffice-plisse-02
alloffice-plisse-03
alloffice-plisse-04
skylight-blinds4
skylight-blinds5
skylight-blinds6


 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin