Laminate δάπεδα

Η επιχείρηση ALLOFFICE διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες ,σχέδια & χρώματα δαπέδων laminate και προγυαλισμένων δαπέδων.

Η επιχείρηση ALLOFFICE διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες ,σχέδια & χρώματα δαπέδων laminate και προγυαλισμένων δαπέδων.

Νέα συλλογή επαγγελματικού LAMINATE κατάλληλο για έντονη χρήση AC5 33

 Η απόλυτη αντοχή. Δάπεδό laminate 8.00mm, κλάσης AC5-33 για χώρους μεγάλης κυκλοφορίας.

Κατηγορία Προϊόντος: Laminate
Πάχος: 8.00 mm
Διαστάσεις Σανίδας: 18.9 cm x 1,26 m
Αρμός: χωρίς αρμό
Κλάση: κλάση 33 - κατάλληλο για βαριά εμπορική χρήση

Αξία: 12,40€/μ2 + φπα

Προέλευση: Βέλγιο


 tarkett

 

Είμαστε επίσημος συνεργάτης της εταιρίας TARKETT

TARKETT ιδρύθηκε το 1886 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των δαπέδων παγκοσμίως. Η συνεργασία αφορά στον τομέα των προγυαλισμένων ξύλινων δαπέδων, των laminate δαπέδων και των πλαστικών δαπέδων της TARKETT

Η εταιρεία μας διατηρεί σε απόθεμα μεγάλη ποικιλία Tarkett laminate δαπέδων, σε πάχη 7 χιλ. και 8 χιλ. και ποικιλία διαφορετικών επιφανειών και μοντέλων ξύλου. Τα δάπεδα laminate Tarkett, συνοδεύονται από εγγύηση 15 – 25 ετών, και αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές ποιοτικά στον κόσμο.

Τα δάπεδα laminate χρησιμοποιούνται σε επιστρώσεις δαπέδων νέων ή παλαιών κτιρίων & είναι ιδανικά για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων. Ανθεκτικά στην τριβή, τα χτυπήματα, τα μυτερά τακούνια, τη χάραξη, το κάψιμο από τα τσιγάρα, τα κυλιόμενα φορτία, τις χημικές ουσίες και τους λεκέδες, ανθεκτικά στην υγρασία.Είναι αντιολισθητικά, αντιστατικά, αντιαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ιδανικά για ανακαινίσεις χώρων λόγω του μικρού πάχους τους.

Χαρακτηριστικά δαπέδων Tarkett laminate:

 • Πάχος 7 και 8 χιλ. – επίσης σε 9 & 10 χιλ. σε δάπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών ειδικών απαιτήσεων.
 • Μεγάλη ευκολία τοποθέτησης με το καινούργιο πρωτοποριακό σύστημα 2-Lock ή το Ultralock.
 • Κατάλληλα για χρήση σε ενδοδαπέδια θέρμανση
 • Μεγάλη ποικιλία σε είδη απομιμήσεων ξύλων και άλλων υλικών.
 • Στιβαρή κατασκευή made in Germany, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 100% ανακυκλώσιμα υλικά.
 • Πρωτοποριακά σχέδια και 3D effect σε πολλά σχέδια.
 • Πρακτικά – αντέχουν στους λεκέδες και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.
 • Πιστοποιημένα με CE και το οικολογικό πιστοποιητικό PEFC.

Για να σχεδιάσετε τον χώρο σας με το Tarkett Room Designer, πατήστε εδώ!

Tarkett Laminate Woodstock 832

Τιμή από 14,30€/μ2 

TarkettLaminate Vintage 832

Τιμή από 13,50€/μ2

Tarkett Laminate Laminart 832

Τιμή 16,50€/μ2

Tarkett Laminate Essentials

Τιμή 13,30€/μ2

Tarkett Laminate style

Τιμή 11,00€/μ2

Στις αξίες δεν περιλαμβάνεται ο φπα 23%

 

Πλεονεκτήματα

Λόγω της ειδικά μελετημένης και διαμορφωμένης διατομής αλλά και της τεχνολογικά προηγμένης κατασκευής τους τα δάπεδα laminate της Tarkett παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Ανθεκτικά στη φθορά. Με την ανθεκτική τους επιφάνεια, προσφέρουν τέλεια αντίσταση στη φθορά από το βάδισμα.
 • Αντοχή στην πίεση και το βάρος. Τα βαριά έπιπλα ή απότομη απόθεση αντικειμένων δεν αφήνουν κανένα σημάδι στα πατώματα laminate.
 • Αντοχή στις ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Οι ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις προδιαγραφές (μαλακές ρόδες από λάστιχο) μπορούν να κυλίσουν πάνω στο δάπεδο, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να το καταστρέψουν το δάπεδο.
 • Ανθεκτικότητα σε μεγάλο βαθμό στο κάψιμο από τσιγάρο.
 • Ανθεκτικά στο φώς. Ακόμη και όταν εκτίθενται σε πολύ έντονη ηλιοφάνεια, διατηρούν το χρώμα τους (Επίπεδο 6 της κλίμακας)
 • Υγιεινή. Η φροντίδα των δαπέδων είναι πολύ εύκολη και μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό ύφασμα ή να σφουγγαριστούν με πολύ καλά στυμμένο πανί. Η σκόνη και μαζί με αυτή τα ακάρεα δεν μπορούν να περάσουν κάτω από την κλειστή επιφάνεια του δαπέδου. Τα laminate δάπεδα είναι κατάλληλα και για άτομα που είναι αλλεργικά στην οικιακή σκόνη.
 • Δεν λεκιάζουν. Είναι ανθεκτικά σε λεκέδες από κόκκινο κρασί, καφέ ή τσάι.
 • Ανθεκτικά σε χημικά υλικά. Υγρά καθαρισμού, χρώματα και άλλα δεν διαπερνούν την επιφάνεια και δεν χρωματίζουν το δάπεδο. Οι κηλίδες που ενδεχομένως δημιουργήσουν υγρά, όπως για παράδειγμα η μπογιά είναι δυνατό να καθαριστούν με ειδικά προϊόντα καθαρισμού.
 • Βραδύκαυστα κατά DIN 4102 - B1. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με βάση τις προδιαγραφές (DIN 4102) κλίμακα κατά της φωτιάς.

  Τοποθέτηση - συντήρηση

  Το δάπεδο laminate αποτελεί ένα νέο δάπεδο μελαμίνης το οποίο τοποθετείται εύκολα. Η μία σανίδα «κλειδώνει» με την άλλη χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή τους, χωρίς τη χρήση κόλλας. Επίσης ανάλογα με τον τύπο τοποθετούνται “πλωτά” με σύστημα Clic Connect ή Lock Connect αλλά και κολλητά με ειδική ελαστική κόλλα, χωρίς να καταστρέφουν το προϋπάρχον δάπεδο και χρησιμοποιούνται άμεσα.

  Υπάρχει δυνατότητα τοπικής αντικατάστασης σανίδας & είναι απόλυτα συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Διατίθεται διάφοροι τύποι δαπέδων laminate ανάλογα με χρήση για την οποία  προορίζονται (γενική οικιακή χρήση, βαριά οικιακή χρήση, ελαφριά επαγγελματική χρήση, βαριά επαγγελματική χρήση).


Ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα

Η εταιρία μας διαθέτει την συλλογή  ξύλινων πατώματων της Tarkett που τοποθετούνται απευθείας στο υπάρχον δάπεδο. Ιδανικά για ανακαινίσεις ή για καινούργιες κατασκευές.

Χαρακτηριστικά ξύλινων δαπέδων Tarkett:

 • 2 κατηγορίες    A. 1 strip - 1 λωρίδας         B. 3 strip - 3 λωρίδων
 • Πάχος 14 χιλ.
 • Πάχος ευγενούς ξύλου στην επιφάνεια – 3,6 χιλ. (τρίβεται και ξαναβάφεται περίπου 4 φορές)
 • Μεγάλη ευκολία τοποθέτησης με το καινούργιο πρωτοποριακό σύστημα 2-Lock ή το Ultralock.
 • Κατάλληλα για χρήση σε ενδοδαπέδια θέρμανση  (εκτός του σφενδάμου και της οξυάς).
 • Μεγάλη ποικιλία σε είδη ξύλων και διαστάσεων.
 • Στιβαρή και σταθερή κατασκευή με τρεις στρώσεις ξύλου.
 • Κορυφαία προστασία της επιφανίας με το συστημα βαφής Proteco – το σκληρότερο βερνίκι στην αγορά.
 • 20 – 30 χρόνια εγγύηση για τα ξύλινα δάπεδα από την Tarkett.

Μπορούν να κολληθούν στο δάπεδο είτε να γίνει επιπλέουσα τοποθέτηση χωρίς κόλλες. Οι σανίδες μεταξύ τους κουμπώνουν, έτσι απλά, τέλεια. Τώρα με το 2-lock κούμπωμα, ακόμη ευκολότερα. 

Ξύλινα πατώματα μεγάλης αντοχής μένουν όμορφα και καινούργια για πολλά χρόνια. Αν χρειασθεί μπορεί να τριφτούν και γυαλιστούν πάλι αρκετές φορές.

Η γοητεία του ξύλου στο πέρασμα των αιώνων είναι αδιαμφισβήτητη. Το ξύλο είναι ένα υλικό που εξελίσσετε ταυτόχρονα με την εξέλιξη του ανθρώπου, ήταν και θα είναι από τα πιο αγαπημένα των ανθρώπων.

Η δομή τoυ προγυαλισμένου πατώματος μπορεί να παρομοιαστεί με σάντουιτς. Διαδοχικές στρώσεις ξύλου κολλιούνται μεταξύ τους  για να σχηματίσουν την τελική σανίδα. Το κάτω μέρος συνήθως αποτελείται από ειδικά κατασκευασμένο κόντρα πλακέ. Το συνολικό πάχος της σανίδας είναι 14mm και το φυσικό ξύλο στην επιφάνεια του είναι 3,40mm. Τα προγυαλισμένα δάπεδα της Tarkett συνδυάζoyn τα πλεονεκτήματα του laminate με αυτά του φυσικού ξύλου.

Οι σανίδες μεταξύ τους κουμπώνουν, έτσι απλά, τέλεια. Τώρα με το 2-lock κούμπωμα, ακόμη ευκολότερα. Έχουν μεγάλη αντοχή και με τη σωστή φροντίδα μένουν όμορφα και καινούργια για πολλά χρόνια.Αν χρειασθεί μπορεί να τριφτούν και γυαλιστούν πάλι αρκετές φορές.


Κόστος δαπέδων  - τοποθέτησης

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού -Γαλλία,Γερμανία, Βέλγιο,Ολλανδία- , που μας δίνει πλεονέκτημα τιμής.
Η εταιρία αναλαμβάνει την προμήθεια των υλικών ,την εφαρμογή και την επίβλεψη μέχρι την παράδοση.

Laminate και προγυαλισμένα δάπεδα με το βλέμμα στη φύση

Η ALLHOME-ALLOFFICE ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Αγοράζοντας δάπεδο laminate αγοράζετε 100% οικολογικά επιλεγμένο προϊόν. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες έχουν ελεγχθεί προσεκτικά για την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, το ξύλο που χρησιμοποιείται για το στρώμα μιας επιφανείας προέρχεται μόνο από ελεγμένα ή οικολογικά πιστοποιημένα δάση. Για μεσαίο στρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ξύλο που προέρχεται από φυτείες. Επιπλέον, η κόλλα και το λούστρο μας πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες εκπομπών.
Η εταιρία μας φέρνει τη φύση στο σαλόνι σας. Απολαύστε τη – με σεβασμό και χωρίς ανησυχία.

Όλα τα δάπεδα παρκέ της εταιρία μας φέρουν τη σήμανση CE και συνεπώς είναι συμβατά με τις βασικές απαιτήσεις όσον αφορά τις απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Ζητήσαμε από αναγνωρισμένα εργαστήρια να ελέγξουν τα δάπεδα μας και ανταποκρίνονται σε μεγάλο μέρος σε όλες τις ελάχιστες απαιτήσεις. Επιπλέον, οι εκπομπές φορμαλδεΰδης του τελικού προϊόντος είναι σε μεγάλο μέρος συμβατές με τις E1.

Alloffice-laminate-01
Alloffice-laminate-02
Alloffice-laminate-03
Alloffice-laminate-04
Alloffice-laminate-05
Alloffice-laminate-06
Alloffice-laminate-07
Alloffice-laminate-08
Alloffice-laminate-09
Alloffice-laminate-10
laminate
laminate11
laminate13
laminate14
laminate3
laminate4
laminate5
laminate6
laminate7
laminate8
laminate9
lamnate2


TAGS: Μαρούσι Laminate πατώματα  Laminate δάπεδα Μαρούσι,Ταρκετ δάπεδα μαρούσι,tarkett marousi,laminate δάπεδα Μαρούσι tarkett  Ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα πατώματα  Οικολογικά δάπεδα,δάπεδα Μαρούσι,δάπεδα λαμινειτ, προσφορά Αθήνα,δαπεδα λαμινατα,οικονομικά δάπεδα,προγυαλισμένα δάπεδα Μαρούσι,δαπεδα Αθήνα

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin