Laminate δάπεδα

Η επιχείρηση ALLOFFICE διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες ,σχέδια & χρώματα δαπέδων laminate και προγυαλισμένων δαπέδων.

Εντυπωσιακά δάπεδα τόσο από άποψη σχεδίασης, αλλά και λειτουργίας, βελτιστοποιημένα για κάθε απαίτηση. Ανθεκτικά, με χαμηλή συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορούν να καλύψουν χώρους υψηλών απαιτήσεων όπως υγειονομικής περίθαλψης και φροντίδας ηλικιωμένων, εκπαίδευσης, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, χώρους αναψυχής, χώρους εργασίας, αθλητισμού και βιομηχανίας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων δαπέδου, της οποίας μέρος μπορείτε να δείτε στην έκθεση μας στο Μαρούσι.

Ο τύπος δαπέδου laminate έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τις φυσικές επιλογές δαπέδων όπως το ξύλο, την πέτρα και τα πλακάκια. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις και την βελτιωμένη ικανότητα σχεδίασης, τα δάπεδα από laminate μπορούν πλέον να μοιάζουν και να δείχνουν πανομοιότυπα με τα premium προϊόντα που μιμούνται.

Επίσης τα laminate δάπεδα διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων, με διάφορα εφέ από βαθιά ανάγλυφα έως ελαφρύτερα εφέ.

Tα laminate δάπεδα είναι από τα πιο ανθεκτικά. Ο πυρήνας υψηλής πυκνότητας προσφέρει κορυφαία αντοχή στα χτυπήματα και μπορεί να αντέξει βαριά έπιπλα χωρίς να χαράζεται. Το ανώτερο στρώμα προστατεύει την επιφάνεια από το ξύσιμο και το ξεθώριασμα, γεγονός που καθιστά το laminate ιδανικό για χώρους όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία και επίσης σπίτια με κατοικίδια.

Εξίσου σημαντικός είναι ο κύκλος ζωής των δαπέδων laminate, συνήθως οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν τουλάχιστον 10ετή εγγύηση. Ενώ η εταιρεία Tarkett προσφέρει 25 χρόνια εγγύηση  για οικιακή χρήσης.


Κόστος δαπέδων - Τοποθέτηση

Οι απευθείας συνεργασίες μας με οίκους του εξωτερικού, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, που μας δίνει πλεονέκτημα τιμής.
Η εταιρία αναλαμβάνει την προμήθεια των υλικών, την εφαρμογή και την επίβλεψη μέχρι την τελική παράδοση.

Laminate δάπεδα με το βλέμμα στη φύση

Η ALLOFFICE ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Αγοράζοντας δάπεδο laminate αγοράζετε 100% οικολογικά επιλεγμένο προϊόν. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες έχουν ελεγχθεί προσεκτικά για την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, το ξύλο που χρησιμοποιείται για το στρώμα μιας επιφάνειας προέρχεται μόνο από ελεγμένα ή οικολογικά πιστοποιημένα δάση. Για το μεσαίο στρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ξύλο που προέρχεται από φυτείες. Επιπλέον, η κόλλα και το λούστρο μας πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες εκπομπών.
Η εταιρία μας φέρνει τη φύση στο σαλόνι σας. Απολαύστε τη – με σεβασμό και χωρίς ανησυχία.

Όλα τα δάπεδα laminate της εταιρία μας φέρουν τη σήμανση CE και συνεπώς είναι συμβατά με τις βασικές απαιτήσεις όσον αφορά τις απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Ζητήσαμε από αναγνωρισμένα εργαστήρια να ελέγξουν τα δάπεδα μας και ανταποκρίνονται σε μεγάλο μέρος σε όλες τις ελάχιστες απαιτήσεις. Επιπλέον, οι εκπομπές φορμαλδεΰδης του τελικού προϊόντος είναι σε μεγάλο μέρος συμβατές με τις E1.

 

LAMINATE MODERA

LAMINATE MODERA

LAMINATE EFFECT

LAMINATE EFFECT

WOODSTOCK 832

WOODSTOCK 832

ESSENTIALS 832

ESSENTIALS 832

WOODSTOCK 1032

WOODSTOCK 1032

WOODSTOCK XL 832

WOODSTOCK XL 832


Alloffice-laminate-01
Alloffice-laminate-02
Alloffice-laminate-03
Alloffice-laminate-04
Alloffice-laminate-05
Alloffice-laminate-06
Alloffice-laminate-07
Alloffice-laminate-08
Alloffice-laminate-09
Alloffice-laminate-10
laminate
laminate11
laminate13
laminate14
laminate3
laminate4
laminate5
laminate6
laminate7
laminate8
laminate9
lamnate2

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin