Laminate δάπεδα

Η επιχείρηση ALLOFFICE διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες ,σχέδια & χρώματα δαπέδων laminate και προγυαλισμένων δαπέδων.

Απολαύστε τις διαθέσεις...

Στην επιλογή του δαπέδου σας δεν χωρούν συμβιβασμοί. Για ποιον λόγο άλλωστε να κάνετε συμβιβασμούς; Τα δάπεδα της ALLOFFICE προέρχονται από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο Τer Hürne - Wineo - Tarkett και συμβολίζουν την επώνυμη ποιότητα υψηλών απαιτήσεων, το σύγχρονο design καθώς και εμφάνιση τόσο άψογη που είναι αδύνατον να ξεχωρίσει κανείς το laminate και το Avatara από τo φυσικό ξύλο.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 53 ντεκόρ το δάπεδο που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πλειάδα διαφορετικών χρωμάτων, αλλά και ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικούς τύπους, για να βρείτε το δάπεδο που είναι κατάλληλο για εσάς.

 Ο επαγγελματικός μας χώρος, είναι ο καθρέφτης της άποψης και της αίσθησης που έχουμε για τη ζωή. Δημιουργήστε την προσωπική σας όαση, ένα καταφύγιο γεμάτο ενέργεια ζωής. 

ΝΕΟ!

Νέα συλλογή επαγγελματικού LAMINATE κατάλληλο για έντονη χρήση AC5 33

 Η απόλυτη αντοχή. Δάπεδό laminate 8.00mm, κλάσης AC5-33 για χώρους μεγάλης κυκλοφορίας.

Κατηγορία Προϊόντος: Laminate
Πάχος: 8.00 mm
Διαστάσεις Σανίδας: 18.9 cm x 1,26 m
Αρμός: χωρίς αρμό
Κλάση: κλάση 33 - κατάλληλο για βαριά εμπορική χρήση

Αξία: 11,40€/μ2 + φπα

Προέλευση: Βέλγιο


Κόστος δαπέδων  - Τοποθέτηση

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού -Γαλλία,Γερμανία, Βέλγιο,Ολλανδία- , που μας δίνει πλεονέκτημα τιμής.
Η εταιρία αναλαμβάνει την προμήθεια των υλικών ,την εφαρμογή και την επίβλεψη μέχρι την τελική παράδοση.

Laminate δάπεδα με το βλέμμα στη φύση

Η ALLOFFICE ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Αγοράζοντας δάπεδο laminate αγοράζετε 100% οικολογικά επιλεγμένο προϊόν. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες έχουν ελεγχθεί προσεκτικά για την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, το ξύλο που χρησιμοποιείται για το στρώμα μιας επιφανείας προέρχεται μόνο από ελεγμένα ή οικολογικά πιστοποιημένα δάση. Για μεσαίο στρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ξύλο που προέρχεται από φυτείες. Επιπλέον, η κόλλα και το λούστρο μας πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες εκπομπών.
Η εταιρία μας φέρνει τη φύση στο σαλόνι σας. Απολαύστε τη – με σεβασμό και χωρίς ανησυχία.

Όλα τα δάπεδα laminate της εταιρία μας φέρουν τη σήμανση CE και συνεπώς είναι συμβατά με τις βασικές απαιτήσεις όσον αφορά τις απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Ζητήσαμε από αναγνωρισμένα εργαστήρια να ελέγξουν τα δάπεδα μας και ανταποκρίνονται σε μεγάλο μέρος σε όλες τις ελάχιστες απαιτήσεις. Επιπλέον, οι εκπομπές φορμαλδεΰδης του τελικού προϊόντος είναι σε μεγάλο μέρος συμβατές με τις E1.


Alloffice-laminate-01
Alloffice-laminate-02
Alloffice-laminate-03
Alloffice-laminate-04
Alloffice-laminate-05
Alloffice-laminate-06
Alloffice-laminate-07
Alloffice-laminate-08
Alloffice-laminate-09
Alloffice-laminate-10
laminate
laminate11
laminate13
laminate14
laminate3
laminate4
laminate5
laminate6
laminate7
laminate8
laminate9
lamnate2

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερε και παλαιότερες στον χώρο τησ ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά προς Μαρούσι.

Που θα μας βρειτε