Εξωτερικές ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Αυτός ο τύπος ρολοκουρτίνας είναι μελετημένος ειδικά για εξωτερικές εφαρμογές. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευής του είναι βαριάς χρήσης και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Εξωτερικές ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Αυτός ο τύπος ρολοκουρτίνας είναι μελετημένος ειδικά για εξωτερικές εφαρμογές. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευής του είναι βαριάς χρήσης, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και όλα αυτά συνδυασμένα με μία κομψή, καμπύλη μορφή, δημιουργώντας μία ιδανική αρχιτεκτονική λύση για όψεις κτιρίων και οικιών.

Το box του συστήματος είναι από αλουμίνιο και μπορεί να διατεθεί σε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, με ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο. Οι πλαϊνοί οδηγοί μπορεί να είναι: α) ανοξείδωτα συρματόσχοινα διαμέτρου 4mm ή 6mm ανάλογα με την επιφάνεια ή β) ανοξείδωτη ντίζα διαμέτρου 8mm.

Σκίαση αιθρίων με ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Η ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για οριζόντιες ή επικλινείς εφαρμογές – επιφάνειες, κατάλληλη για μεσαίες διαστάσεις (μέγιστο πλάτος 2m, μέγιστο πρόβολο 3.5m).

Η διαφορά της από την κάθετη ρολοκουρτίνα είναι στο ότι το προϊόν αυτό διαθέτει και μία επιπλέον κασέτα, στο εσωτερικό της οποίας είναι εφαρμοσμένο ένα βαρέως τύπου ελατήριο, το οποίο βρίσκεται μονίμως σε αντίστροφη φορά από τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ, έτσι ώστε να διατηρεί το ύφασμα τεντωμένο σε οποιαδήποτε θέση. Τα box και οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο. Μπορεί να διατεθεί σε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.

skyligh

Εξωτερικές - εσωτερικές οριζόντιες κυματοειδής ρολοκουρτίνες(ρόλερ)

H κυματοειδής ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για μικρές και μεγάλες επικλινείς ή οριζόντιες επιφάνειες (μέγιστο πλάτος 5m, μέγιστο μήκος-πρόβολος 11m) και λειτουργεί χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα ανάλογα με το μέγεθος. Το προϊόν αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή πλαίσιο και ειδικότερα είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπως α) ξύλινες ή μεταλλικές πέργκολες β) αίθρια γ) γυάλινες οροφές δ) βεράντες ή μπαλκόνια κ.λ.π. Οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο και μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.

231

Εξωτερικές ρολοκουρτίνες - περσίδες  αλουμινίου (σκίασης -ασφάλειας)

Η εξωτερική ρολοπερσίδα αλουμινίου είναι ο τέλειος συνδυασμός περσίδας σκίασης και ρολού ασφαλείας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του συνδυάζει τη διαφάνεια με την ασφάλεια, προσφέροντας μία νέα, αρχιτεκτονική αισθητική. Η περσίδα “αναπνέει”, επιτρέποντας στον αέρα και στο φως να εισρέουν στο χώρο.

Η υψηλής ακρίβειας κατασκευαστική τεχνική του καθώς και τα υψηλής ποιότητας υλικά από τα οποία αποτελείται, δημιουργούν ένα πανίσχυρο προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής στη χρήση και στη λειτουργία του, μεγιστοποιώντας τη σχέση κόστους / απόδοσης.

Καθώς η γωνία θέσης του ήλιου ξεπερνά τις 23ο, οι περσίδες δεν επιτρέπουν πλέον την άμεση εισροή των ηλιακών ακτίνων μέσα στο χώρο. Επίσης, εάν απαιτείται συσκότιση, οι περσίδες μπορούν να κλείσουν ερμητικά. Εάν, αντιθέτως, επιθυμούμε να διατηρήσουμε την οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, οι περσίδες, από τις οποίες αποτελείται το προϊόν, μπορούν να ανυψωθούν ανεξάρτητα η κάθε μία, έτσι ώστε να εισρεύσει με ακρίβεια η επιθυμητή ποσότητα φωτός.

rolokourtines asfaleias

 

Ρολοκουρτίνα πλάγιας κίνησης

Ενα καινοτόμο προϊόν ειδικό για την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα του ήλιου και των γειτόνων. Ιδανικό για βιτρίνες, κήπους κ.λπ. και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δυνατότητα στήριξης οροφής.

roloko.plagias20kinisis 


Τρόποι Χειρισμού:

Για τον χειρισμό των Εξωτερικών Περσίδων προσφέρονται δύο διαφορετικοί τρόποι χειρισμού.

  • Μανιβέλα:  χειρισμός περιστροφής και ανύψωσης
  • Ηλεκτροκίνητο με αυτοματισμό : Ο σύγχρονος τρόπος για εύκολη χρήση με στατικούς διακόπτες,τηλεχειρισμό. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Προδιαγραφές - εγγυήσεις

  • Ατσάλινοι γαλβανισμένοι σκελετοί.
  • Εξαρτήματα κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL,σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.
  • Μοτέρ καταξιωμένων διεθνών οίκων στο χώρο των αυτοματισμών, με εγγύηση 5 ετών, χωρίς να απαιτείται η παρεμβολή του χρήστη.
  • Μεγάλο εύρος συλλογής πανιών από ακρυλικό ύφασμα, 100% αδιάβροχο, ανεξίτηλου χρώματος, που παρεμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες UV και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη δροσιά, με εγγύηση 5-7 έτη

Τοποθέτηση  - επισκευή

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών σκίασης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-01
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-02
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-03
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-06
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-07
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-08
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-09
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-10
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-11
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-13
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-14
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-15
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-16
Ext.Shading-Ex.Rolokourtina-17
Ext.Shading-Side Screen-01
Ext.Shading-Side Screen-02
Ext.Shading-persides-20
Ext.Shading-persides-21


 TAGS: εξωτερικές ρολοκουρτίνες,εξωτερικά ρόλερ,εξωτερική σκίαση,εξωτερικα ρολερ αθήνα,εξωτερικα ρολερ μαρούσι,ρολοκουρτίνες για εξωτερική χρήση,ρολερ για γραφεία,ρολερ για μεγαλες επιφάνειες

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin