Εξωτερικές ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Αυτός ο τύπος ρολοκουρτίνας είναι μελετημένος ειδικά για εξωτερικές εφαρμογές. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευής του είναι βαριάς χρήσης και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Εξωτερικές ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Αυτός ο τύπος ρολοκουρτίνας είναι μελετημένος ειδικά για εξωτερικές εφαρμογές. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευής του είναι βαριάς χρήσης, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και όλα αυτά συνδυασμένα με μία κομψή, καμπύλη μορφή, δημιουργώντας μία ιδανική αρχιτεκτονική λύση για όψεις κτιρίων και οικιών.

Το box του συστήματος είναι από αλουμίνιο και μπορεί να διατεθεί σε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, με ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο. Οι πλαϊνοί οδηγοί μπορεί να είναι: α) ανοξείδωτα συρματόσχοινα διαμέτρου από 4mm ή 6mm ανάλογα με την επιφάνεια ή β) ανοξείδωτη ντίζα διαμέτρου 10mm.

Τα εξωτερικά ρόλερ είναι διαθέσιμα και σε ZIIP SCREEN, το σύστημα αυτό διαθέτει αντιανεμική προστασία και είναι κατάλληλο για επαγγελματικά κτήρια και κατοικίες τα οποία είναι εκτεθειμένα σε έντονο αέρα.

 

 

 

 

Τα Refleksol είναι αποτελεσματικά συστήματα σκίασης που χρησιμοποιούνται για κάθετους υαλοπίνακες διαφόρων τύπων. Μπορούν να εφαρμοστούν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Έχουν τη μορφή υφασμάτινου ρολού, που λειτουργεί χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μοτέρ.

H σειρά συστημάτων ZIIIP της Refleksol είναι από αλουμίνιο με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επίσης τα υφάσματα στα συστήματα ZIIIP είναι κατασκευασμένα από ισχυρή ίνα πολυεστέρα, επικαλυμμένα με στρώμα PVC ή έχουν πρόσμειξη ινών γυαλιού στη σύνθεσή τους. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα χρώματα τους διατηρούνται αναλλοίωτα για χρόνια.

Τα συστημάτων ZIIIP μειώνουν την επίδραση του ηλιακού φωτός και περιορίζουν την υπερβολική θέρμανση των δωματίων. Εξαλείφουν τις αντανακλάσεις φωτός στους εσωτερικούς χώρους και επηρεάζουν σημαντικά τη θερμική και οπτική άνεση τους. Αυτό το εφέ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα που εργάζονται μπροστά από οθόνες υπολογιστών.

 

img407

 Ενδεικτικά έργα :

youtube icon youtube icon

Refleksol R125

Το Refleksol R125 είναι ένα σύστημα σκίασης που τοποθετείται στην πρόσοψη του κτιρίου με τη χρήση βραχιόνων. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του συστήματος είναι η στρογγυλή κασετίνα. Η κασετίνα αυτή συγκρατείται από χαλύβδινους οδηγούς καλωδίων και βραχίονες που συγκρατούν το σύστημα θέση του σε ανέμους έως και 9 μποφόρ.

Τα συστήματα Refleksol ελέγχονται αυτόματα από ένα μοτέρ που κρύβεται μέσα στην κασετίνα. Η ισχύς του μοτέρ επιλέγεται ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του επιλεγμένου συστήματος Refleksol. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα σύνδεσης του ανοίγματος και του κλεισίματος του Refleksol με αισθητήρες καιρού, δημιουργώντας έτσι ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης κτιρίου.

Ref 125
Ref 125 1
R125 Elekt
Img345


R120 Ziiip

Το R120 Ziiip είναι ένα σύστημα σκίασης πρόσοψης για τοποθέτηση σε άνοιγμα ή παράθυρο που είναι εκτεθειμένο σε δυνατό αέρα. Χάρη στον μηχανισμό φερμουάρ, το ύφασμα σε αυτό το μοντέλο παραμένει σταθερό και σφιχτό ακόμα και σε δυνατές ριπές ανέμου.

Ziiip120 01
Ziiip120 02
Ziiip120 03
Ziiip120 04
 


Ziiip 120 Large 

Το Ziiip 120 Large είναι ένα σύστημα εξωτερικής σκίαση πρόσοψης, ενισχυμένης κατασκευής και κατηγορίας υψηλής αντοχής στον αέρα. Μπορεί να παραχθεί ρόλερ (roller) πλάτους έως 5 m και ύψους 3 m. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην εσοχή ή στην πρόσοψη ενός κτιρίου. Ακόμη και με θυελλώδεις παράκτιους ή ορεινούς ανέμους το ύφασμα παραμένει απόλυτα σφιχτό και σταθερό στη θέση του.

Ziiip120 01
Ziiip120 02
Ziiip120 03
Ziiip120 04
 


R95 Ziiip

Το R95 Ziiip είναι ένα σύστημα σκίασης πρόσοψης για τοποθέτηση σε άνοιγμα ή παράθυρο, με αυξημένη κλάση αντίστασης ανέμου. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το ύφασμα να παραμένει σταθερό και σφιχτό ακόμα και σε δυνατές ριπές ανέμου.

Ziiip95
Ziiip95 1
Ziiip95 3
Ziiip95 2
 


Refleksol 120

Το σύστημα 120 είναι μια εξωτερική κασετίνα Refleksol. Τόσο οι οδηγοί όσο και η ορθογώνια κασετίνα που προστατεύει το μοτέρ είναι κατασκευασμένα από εξωθημένο αλουμίνιο το οποίο μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα από την παλέτα RAL. Στο συγκεκριμένο σύστημα σκίασης η κασετίνα είναι εύκολα προσβάσιμη, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο σε περίπτωση εργασιών συντήρησης και σέρβις. Το μέγιστο πλάτος μιας μονάδας είναι 4 m. Αυτό το σύστημα μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με ειδικά αντιανεμικά προφίλ, τα οποία αυξάνουν την αντίσταση του υφάσματος στις ριπές ανέμου και περιορίζουν την παραμόρφωση του υλικού.

Ref 120
Ref 120 1
Ref 120 3
Ref 120 2
 


Refleksol 103 

Το σύστημα 103 είναι μια εξωτερική κασετίνα Refleksol με συμπαγή κατασκευή που επιτρέπει την παραγωγή συστημάτων μεγάλου μεγέθους (πλάτους έως 4,5 m). Το ημικυκλικό μπροστινό μέρος της κασετίνα εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για εργασίες συντήρησης και σέρβις. Αυτό το σύστημα μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με ειδικά αντιανεμικά προφίλ που αυξάνουν την αντίσταση του υφάσματος στις ριπές ανέμου και αποτρέπουν την παραμόρφωση του υλικού.

Ref 103
Ref 103 1
Ref 103 3
Ref 103 2
 


Refleksol 95

Το σύστημα 95 είναι μια εξωτερική κασέτα Refleksol. Τόσο οι οδηγοί όσο και η ορθογώνια κασετίνα που προστατεύει το μοτέρ είναι κατασκευασμένα από εξωθημένο αλουμίνιο το οποίο μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα από την παλέτα RAL. Ανάλογα με τον τύπο της πρόσοψης, αυτό το σύστημα εξωτερικής σκίασης μπορεί να εγκατασταθεί στην εσοχή ή στην πρόσοψη του κτιρίου. Το μέγιστο πλάτος μιας μονάδας είναι 3,5 m και το ύψος είναι 4 m.

Ref 95
Ref 95 1
Ref 95 3
Ref 95 2
 


Refleksol 90

Το σύστημα σκίασης Refleksol 90 αποτελείται από οδηγούς, μια οβάλ κασετίνα και ένα ύφασμα. Το μοντέλο έχει μια αυτουποστηριζόμενη έκδοση στην οποία οι οδηγοί τύπου G31, που στηρίζονται σε βραχίονες, είναι το κύριο στοιχείο του συστήματος. Είναι επίσης το μοντέλο με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα υφασμάτων.

Ref 90
Ref 90 1
Ref 95 3
Ref 90 3
  


Refleksol 76 

Το σύστημα σκίασης Refleksol 76 αποτελείται από οδηγούς, μια οβάλ κασετίνα μικρού μεγέθους και ένα ύφασμα. Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με οδηγούς καλωδίου και οδηγούς αλουμινίου. Όταν επιλέγετε οδηγούς αλουμινίου που τοποθετούνται στον τοίχο με βραχίονες, επιλέγεται ένα αυτοστηριζόμενο μοντέλο στο οποίο η κασέτα δεν χρειάζεται να στερεωθεί στην πρόσοψη του κτιρίου.

Refleksol 76 1
Refleksol 76 2
Refleksol 76 3
Refleksol 76 4


Refleksol 85A

Το Refleksol 85A είναι ένα ελαφρύ αυτόματο σύστημα σκίασης κασετίνας σχεδιασμένο για εσωτερικούς χώρους. Η τετράγωνη κασετίνα είναι κατασκευασμένη από εξωθημένο αλουμίνιο. Το πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι ότι τα μεταλλικά πλαϊνά καλύμματα της κασετίνας μπορούν να βαφτούν στο ίδιο χρώμα με την υπάρχουσα κατασκευή, γεγονός που εγγυάται την οπτική συνέπεια.

Refleksol 82a 1
Refleksol 82a 2
Refleksol 82a 4
Refleksol 82a 3


Σκίαση αιθρίων με ρολοκουρτίνες (ρόλερ)

Η ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για οριζόντιες ή επικλινείς εφαρμογές – επιφάνειες, κατάλληλη για μεσαίες διαστάσεις (μέγιστο πλάτος 2m, μέγιστο πρόβολο 3.5m).

Η διαφορά της από την κάθετη ρολοκουρτίνα είναι στο ότι το προϊόν αυτό διαθέτει και μία επιπλέον κασέτα, στο εσωτερικό της οποίας είναι εφαρμοσμένο ένα βαρέως τύπου ελατήριο, το οποίο βρίσκεται μονίμως σε αντίστροφη φορά από τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ, έτσι ώστε να διατηρεί το ύφασμα τεντωμένο σε οποιαδήποτε θέση. Τα box και οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο. Μπορεί να διατεθεί σε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.

skyligh

 

 

 

Ρολοκουρτίνα πλάγιας κίνησης - διαχωριστικό χώρου

Ενα καινοτόμο προϊόν εξωτερικής - εσωτερικής χρήσης  κατάλληλο για την προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτικα βλέμματα των γειτόνων.

Ιδανικό για ξενοδοχεία, κήπους, βιτρίνες καταστημάτων αλλά και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δυνατότητα στήριξης οροφής.

Refleksol 82a 1
Refleksol 82a 2
Refleksol 82a 4
Refleksol 82a 3


Τρόποι Χειρισμού:

Για τον χειρισμό των Εξωτερικών Περσίδων προσφέρονται δύο διαφορετικοί τρόποι χειρισμού.

  • Μανιβέλα: Χειροκίνητος χειρισμός περιστροφής και ανύψωσης
  • Ηλεκτροκίνητο με αυτοματισμό : Ο σύγχρονος τρόπος για εύκολη χρήση με στατικούς διακόπτες,τηλεχειρισμό. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

image somfy expert

Προδιαγραφές - εγγυήσεις

  • Ατσάλινοι γαλβανισμένοι σκελετοί.
  • Εξαρτήματα κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL,σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.
  • Μοτέρ καταξιωμένων διεθνών οίκων στο χώρο των αυτοματισμών, με εγγύηση 5 ετών, χωρίς να απαιτείται η παρεμβολή του χρήστη.
  • Μεγάλο εύρος συλλογής πανιών από ακρυλικό ύφασμα, 100% αδιάβροχο, ανεξίτηλου χρώματος, που παρεμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες UV και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη δροσιά, με εγγύηση 5-7 έτη

Τοποθέτηση  - επισκευή

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών σκίασης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Συλλογή υφασμάτων Screen / Χρωματολόγιο περσιδών & κασετινών

Fabric-catalogue2022-01
Fabric-catalogue2022-02
Fabric-catalogue2022-03
Fabric-catalogue2022-04
Fabric-catalogue2022-05
Fabric-catalogue2022-06
Fabric-catalogue2022-07
Fabric-catalogue2022-08
Fabric-catalogue2022-09
Fabric-catalogue2022-10
Fabric-catalogue2022-11
Fabric-catalogue2022-12
Fabric-catalogue2022-13
Fabric-catalogue2022-14
Fabric-catalogue2022-15
Fabric-catalogue2022-16
Fabric-catalogue2022-17
Fabric-catalogue2022-18
Fabric-catalogue2022-19
Fabric-catalogue2022-20
Fabric-catalogue2022-21
Fabric-catalogue2022-22

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin