Εξωτερικά πτερύγια σκίασης

Τα ρυθμιζόμενα - προσανατολιζόμενα εξωτερικά πτερύγια είναι ένα προϊόν κορυφαίας αισθητικής και υψηλών απαιτήσεων, που εγγυάται συγχρόνως ιδανικές συνθήκες σκίασης και φυσικού φωτισμού

Εξωτερικά πτερύγια αλουμινίου (σταθερά πτερύγια μόνο με δυνατότητα περιστροφής)

Τα ρυθμιζόμενα – προσανατολιζόμενα εξωτερικα πτερύγια ελλειψοειδούς μορφής (πτερύγιο) έχει σχεδιαστεί ώστε να εγγυάται ιδανικές συνθήκες σκίασης και φωτισμού σε κάθε περιβάλλον. Επιτρέπει το φιλτράρισμα του φωτός, σύμφωνα με τις ανάγκες μας και βοηθάει στο να επιτυγχάνουμε μία ιδανική και ευχάριστη εσωτερική θερμοκρασία σε κάθε ώρα της ημέρας.

img130
img34
img56
img65
img78

 


image somfy expert


 

Εξοικονόμηση ενέργειας - Τα εξωτερικά πτερύγια έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης / αντανάκλασης έως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 40%.

Χρήσεις - Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του είναι εύκολα προσαρμόσιμος σε όλα τα είδη κατασκευών (κτίρια γραφείων, βιομηχανικά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, σχολεία, αθλητικά κέντρα, αεροδρόμια, οικίες κ.λπ.), όπου εμφανίζεται η ανάγκη για δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και εργασίας με τον έλεγχο φιλτραρίσματος του φωτός. Τα εξωτερικά πτερύγια χρησιμοποιούνται ευρέως σε προσόψεις κτιρίων ή οικιών, σε αίθρια, πέργκολες ή επικλινείς κατασκευές. 

Ποιότητα - Αντοχή - Το ρυθμιζόμενο, ελλειψοειδούς μορφής, πτερύγιο είναι κατασκευασμένο από πυκνό κράμα αλουμινίου, βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο. Οι πλαϊνοί οδηγοί στήριξης, τα πλαίσια και τα υπόλοιπα περιφερειακά εξαρτήματα είναι επίσης κατασκευασμένα από αλουμίνιο βαμμένο ή ανοδιωμένο. Το, υψηλής αντοχής, κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται, εγγυάται τη σταθερότητα και αντοχή του προϊόντος για οποιοδήποτε φάρδος περσίδας και αν χρησιμοποιήσουμε. Το ολοκληρωμένο σύστημα πτερυγίων έχει ελεγχθεί σε ανεμοπιέσεις έως και 130χλμ./ώρα.

Τοποθέτηση - Τα ελλειψοειδούς μορφής πτερύγια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιαδήποτε κατασκευή (σε προσόψεις κτιρίων, σε αίθρια, σε επικλινείς κατασκευές κ.λπ.) Επίσης, τα πτερύγια μπορούν να τοποθετηθούν σε σταθερή μορφή, προεπιλέγοντας τη γωνία τοποθέτησής τους. Η ποικιλία μεγεθών σε φάρδη (από 100mm έως και 800mm) μας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και εφαρμογών. Η alloffice παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Χειρισμός - Ο χειρισμός τους μπορεί να επιτευχθεί χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα (με διακόπτη ή τηλεχειριστήριο) και πλήρως αυτοματοποιημένα, με τη χρήση κεντρικού κτιριακού συστήματος ελέγχου. 


 

Ext.Shading-pterygia-01
Ext.Shading-pterygia-02
Ext.Shading-pterygia-03
Ext.Shading-pterygia-06
Ext.Shading-pterygia-07
Ext.Shading-pterygia-08
Ext.Shading-pterygia-09
Ext.Shading-pterygia-10
Ext.Shading-pterygia-11
Ext.Shading-pterygia-12

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin