Μοκέτες με εκτύπωση

Η εταιρία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιδαπέδιων υλικών σε μοκέτα και ζώνες καθαρισμού όπου μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε ή να απεικονίσουμε το δημιουργικό της αρεσκεία σας.

Η εταιρία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιδαπέδιων υλικών σε μοκέτα ή μοκέτα χαλί όπου μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε το θέμα της αρεσκείας σας.

Τοποθετούμε μοκέτες με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή οποιοδήποτε άλλο δικό σας δημιουργικό (απλό ή φωτορεαλιστικό), αναβαθμίζοντας την εμφάνιση του χώρου και περνώντας το μήνυμα που σας ενδιαφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες σας. 

Διαθέτουμε εκτυπώσιμες μοκέτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μεγάλες και πολύ μεγάλες διαστάσεις για την πλαισίωση εκδηλώσεων, προωθητικών ενεργειών, πάρτυ, γάμων κλπ. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να κόψουμε με κοπτικό την εκτυπωμένη μοκέτα, παράγοντας το σχήμα που επιθυμείτε.

Για τα ξενοδοχεία, τα καζίνο, τα εμπορικά και συνεδριακά κέντρα και κάθε άλλη εφαρμογή που το δάπεδο πρέπει να ξεχωρίζει και να έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις, σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας στύλ πάνω σε εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικές μοκέτες (κλάση χρήσης 32 & 33) με πιστοποιητικά βραδυφλεγίας, κατάλληλες για εφαρμογή σε σκάλες, με αντιστατικές, ηχομονωτικές, ηχοαπορροφητικές ιδιότητες και αντιαλλεργική επεξεργασία.

Ενδεικτικά έργα:

Epo
Pilion
Ektyposi Moketas Aegean Alloffice
Pataki Me Logo
Moketa Ektiposi Alloffice
3m Nomad Terra 8100 Alloffice Pataki Logo
3m Nomad Terra8100 Alloffice Logotypo

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin