Βινυλικά δάπεδα

Τα δάπεδα βινυλίου δημιουργούνται από τη σύνθεση ομοιογενών υλικών υψηλής αντοχής (PVC) χωρίς ίχνος αμιάντου και ειδικών πρόσθετων μεγάλης σκληρότητας

Τα επαγγελματικά δάπεδα βινυλίου δημιουργούνται από τη σύνθεση ετερογενών ή ομοιογενών υλικών υψηλής αντοχής (PVC) χωρίς ίχνος αμιάντου και ειδικών πρόσθετων μεγάλης σκληρότητας, που σε συνδυασμό με την 3ης γενιάς πολυουρεθάνη, δίνουν στα δάπεδα αυτά μοναδικά πλεονεκτήματα.

Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, καθιστούν τα δάπεδα κατάλληλα για διάστρωση σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους πολύ υψηλής καταπόνησης, στους οποίους κυκλοφορούν οχήματα διακίνησης εμπορευμάτων.

Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στην τριβή, στο ράγισμα, τα οξέα, τα αλκάλια και σε κάθε είδους φθορά που προκαλείται από την καθημερινή χρήση.

Καθαρίζονται εύκολα, έχουν ελάχιστο κόστος συντήρησης λόγω της λείας επιφάνειας τους και τοποθετούνται σε οποιαδήποτε επίπεδη και σταθερή βάση.

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων δίνει απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για μοναδικές συνθέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

 

Alloffice-vinyl flooring-01
Alloffice-vinyl flooring-02
Alloffice-vinyl flooring-03
Alloffice-vinyl flooring-04
Alloffice-vinyl flooring-05
Alloffice-vinyl flooring-06
Alloffice-vinyl flooring-07
Alloffice-vinyl flooring-08
Alloffice-vinyl flooring-09
Alloffice-vinyl flooring-10
Alloffice-vinyl flooring-11
Alloffice-vinyl flooring-12
Alloffice-vinyl flooring-13
Alloffice-vinyl flooring-14


 TAGS Αντιστατικά δάπεδα,πλαστικά δάπεδα αθλητικα δάπεδα