Εκτύπωση σε ρόλερ/πανελ

Ένα σύστημα σκίασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση του δικού σας θέματος, προβάλλοντας την επιχείρησή σας ενώ ταυτόχρονα σκιάζει τον χώρο και προστατεύει τις βιτρίνες σας και το περιεχόμενό τους.

Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις που μπορεί να έχει ένα σύστημα σκίασης, η επιφάνειά του είναι ωφέλιμος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση του δικού σας θέματος, προβάλλοντας την επιχείρησή σας ενώ ταυτόχρονα σκιάζει τον χώρο και προστατεύει τις βιτρίνες σας και το περιεχόμενό τους.

Το θέμα αυτό μπορεί να είναι κάποιο μοτίβο ή κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας, το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας, ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μια προωθητική ενέργεια, το ωράριο λειτουργίας κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θέλετε να έχετε σε μόνιμη προβολή.

Με την προσθήκη εκτύπωσης στα συστήματα σκίασης, οι νέοι χώροι αποκτούν ταυτότητα και προσδιορίζεται η λειτουργία τους (πχ. σχολικές τάξεις, φροντιστήρια, αίθουσες αθλητικών δραστηριοτήτων, κέντρα νεότητας, εκθεσιακοί πολυχώροι, γκαλερί, καταστήματα εστίασης, αίθουσες συνεστιάσεων κλπ.)

Οι βασικές κατηγορίες εκτυπώσιμων μέσων σκίασης είναι το ρόλερ και το πάνελ.

Ρόλερ

Εδώ και πολλά χρόνια, το πιο διαδεδομένο μέσον σκίασης της αγοράς για τους επαγγελματικούς χώρους είναι η ρολοκουρτίνα ή ρόλερ, λόγω της μεγάλης ευκολίας στον χειρισμό και του λιτού, καλαίσθητου σχεδιασμού της (δείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο....).

Το ρόλερ με την εκτύπωση εκτός από την σκίαση, μπορεί να προσφέρει ως ένα ισχυρό μέσον εξωστρέφειας της επιχείρησής σας, παρουσιάζοντας το όνομα / λογότυπο σας ή μεταφέροντας το μήνυμα που θέλετε να περάσετε, συχνά σε αντικατάσταση της κλασσικής, βαριάς κι ακριβής ταμπέλας.

Έχοντας την δυνατότητα φωτορεαλιστικής εκτύπωσης, μια κοινή μονόχρωμη ρολοκουρτίνα μπορεί να μετατραπεί σε στολίδι της βιτρίνας ή του παραθύρου σας, επικοινωνώντας αυτό που κάθε φορά σας ενδιαφέρει (εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα κλπ.) για να ξεδιπλώσετε την επιχειρηματική σας στρατηγική. Το χαμηλό κόστος εκτύπωσης σε σχέση με άλλα εκτυπωμένα μέσα, σας επιτρέπει να αλλάζετε το ύφασμα ανάλογα με τις επιθυμίες προβολής σας, διατηρώντας πάντοτε την ευεργετική σκίαση του.

Υφασμάτινο panel

Με την επάλληλη κίνηση κρεμαστών πανιών με αντίβαρο στο κάτω μέρος τους επάνω σε μεταλλικούς οδηγούς, τα κάθετα συρόμενα panels αποτελούν την πιο ευμετάβλητη πρόταση σκίασης και διαχωρισμού χώρων (δείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο....).

Εκτυπώνοντας το εξατομικευμένο θέμα σας επάνω σε κινητό panel, η σκιασμένη επιφάνεια μετατρέπεται σε μέσον προβολής της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, εντυπωσιάζοντας με την φωτορεαλιστική ποιότητα απεικόνισης ακόμη και των πιο περίπλοκων θεμάτων και τραβώντας τα βλέμματα εκεί όπου επιθυμείτε.

Σε επιχειρήσεις όπου υπάρχει περιορισμένος χώρος αλλά κι ανάγκη διαφορετικών χρήσεων, τα υφασμάτινα πάνελ μπορούν να δώσουν την λύση, αφού με μια απλή κίνηση διαιρούν τον χώρο σε επιμέρους μικρότερους.

Τέλος, τα ρόλερ και τα panel  μπορούν να λειτουργήσουν ως οθόνες προβολής για εκπαιδευτικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.

Δωρεάν υπηρεσία! - Θέματα εκτύπωσης / Shutterstock 

Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε την δυνατότητα κατά την διαδικασία επιλογής του θέματος να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.shutterstock.com, όπου υπάρχουν εκατομμύρια εικόνες οι οποίες διαθέτουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (υψηλή ανάλυση, χρωματικό βάθος κλπ.) για μια ιδανική εκτύπωση σε ρόλερ ή πάνελ.

Επιλέξτε χωρίς κόστος το θέμα που σας αρέσει και στείλτε μας τον κωδικό της αριθμό (Stock photo ID).

Ενδεικτικά έργα μας:

youtube icon

Alloffice Logo Roler 02
Alloffice Logo Roler 03
Alloffice Logo Roler 04
Alloffice Roler Logo 01
Alloffice Roler Logo 07
Alloffice Roler Me Logo 05
Alloffice Roler Me Logo 06
Alloffice Roler Me Logo 08
Alloffice Roler Me Logo 09
Alloffice Roler Me Logo 10
Alloffice Roler Me Logo 11
Alloffice Roler Me Logo 12

''Make a wish'' Γραφεία

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin