Αθλητικά Δάπεδα

Τα νέας γενιάς αθλητικά δάπεδα της ALLOFFICE είναι κατάλληλα για χώρους άθλησης, όπως γυμναστήρια, γήπεδα, χώροι εκμάθησης πολεμικών τεχνών κλπ.

Τα νέας γενιάς αθλητικά δάπεδα της ALLOFFICE είναι κατάλληλα για χώρους άθλησης, όπως γυμναστήρια, γήπεδα, χώροι εκμάθησης πολεμικών τεχνών κλπ. 

Το δυναμικό τους υπόστρωμα αφρού, με τεχνολογία διπλής συμπίεσης CXP, υπόσχεται μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη άνεση κατά την άθληση.

Διατίθενται σε :

Εσωτερικού χώρου

Τα δάπεδα αυτά έχουν μια συνθετική επικάλυψη κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους όπως κλειστά γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ. Το ελαστικό υπόστρωμα του δαπέδου εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες άθλησης και ασφάλειας διότι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κακώσεων των αθλητών σε περίπτωση πτώσης.

Τα αθλητικά δάπεδα εμφανίζουν μεγάλη αντοχή στην τριβή, μειωμένη ολισθηρότητα και εφαρμόζονται ακόμη και σε πολυχρηστικούς χώρους όπως αίθουσες χορού, εκθετήρια, συνεδριακά κέντρα περίπτερα εκθέσεων και σε χώρους όπου προέχει το ασφαλές παιχνίδι, δηλαδή σχολικά συγκροτήματα, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία. 

Διατίθεται σε ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και τις χρήσεις.

Εξωτερικού χώρου

Δάπεδα κατάλληλα για κάθε υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα (basketball, volleyball, ποδόσφαιρο, στίβος, τένις, ποδηλασία), κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας καουτσούκ σε διάφορες κοκκομετρίες και προσμείξεις πολυουρεθάνης, ελαστομερών υλικών κι ακρυλικών / αντικραδασμικών επιστρώσεων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να διαθέτει σε κάθε περίπτωση.

Κατασκευάζονται με επιτόπου χύτευση / επίστρωση ύστερα από προσεκτική ανάλυση του υφιστάμενου εδάφους και των επιτόπου συνθηκών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, ηχομονωτικά, διαθέτουν εξαιρετική πρόσφυση κι αναπήδηση της μπάλας, ενώ παρέχουν ασφάλεια κι αντιολισθηρότητα, ακόμη και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Με τα χυτά δάπεδα μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε μοτίβα και σχήματα της επιλογής μας (παιδικές χαρές, σταθμοί κλπ.) σε ευρεία χρωματική παλέτα.

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin