Συνθετικοί χλοοτάπητες - πλαστικό γκαζον

Η επιχείρηση ALLOFFICE διαθέτει συνθετικούς χλοοτάπητες απόλυτα φιλικούς προς το περιβάλλον, με πιστοποιητικά για φωτιά, τοξικότητα & αλλεργίες.

Η επιχείρηση ALLOFFICE  διαθέτει συνθετικούς χλοοτάπητες απόλυτα φιλικούς προς το περιβάλλον, με πιστοποιητικά για φωτιά, τοξικότητα & αλλεργίες. Ντύνει τον κήπο, την αυλή, το μπαλκόνι ή την ταράτσα σας, ανεξάρτητα από την υπόβαση που υπάρχει (χώμα, πλακάκι, τσιμέντο κτλ)

Τώρα πια που η ανάγκη για εξοικονόμηση νερού είναι μεγάλη, το φυσικό γρασίδι μπαίνει σε δοκιμασία και σε αυτόν ακόμα τον τομέα της διακόσμησης του περιβάλλοντα χώρου.

Με εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα,δημιουργούμε κήπους,διαμορφώνουμε εξωτερικούς χώρους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων χωρίς ανάγκη για πότισμα, λίπανση και συντήρηση, με προϊόντα σχεδόν όμοια των φυσικών και με ζωή για πολλά-πολλά χρόνια.

Ένας τεχνητός χλοοτάπητας στον κήπο σας που μοιάζει με αληθινός, τον απολαμβάνετε και τον χαίρεστε όλη την διάρκεια του χρόνου, πάντοτε πράσινος ο χώρος σας, απαλός και φυσικός για τα παιδιά, εύκολος στη τοποθέτηση, πολύ εύκολος στη συντήρηση, υψηλή προστασία του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία, δεν χρειάζεται πότισμα, δεν ξεθωριάζει και δεν φθείρεται, δεν καίγεται και είναι υποαλλεργικός.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει και που όλα γίνονται πιο σύνθετα και απαιτητικά, οι συνθετικοί χλοοτάπητες (γρασίδι) δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Ζητούμενα του σήμερα, η ποιότητα, η αξιοπιστία, η αντοχή, η ομορφιά και σαφώς το κόστος. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα δάπεδα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου για να καλύψετε απόλυτα τις ανάγκες χρήσης που επιθυμείτε.

Συντήρηση τέλος........

Λίπασμα τέλος..........

Φάρμακα τέλος..........

Πότισμα τέλος...........

Κούρεμα τέλος............

 

Ενδεικτικά έργα  (Gallery photo)


TAGS: Τεχνητό γκαζόν,πλαστικό γκαζόν,πλαστικό γκαζόν μαρούσι,συνθετικός χλοοτάπητας,συνθετικό γκαζόν,blackburn,Casa,Cristallo,Prato,τεχνητό γκαζόν μαρούσι,συνθετικό γκαζόν μαρούσι,πλαστικό γκαζόν μαρούσι,πλαστικό γκαζόν sport,τεχνητο γκαζόν sport,συνθετικό γκαζόν κηφισια,τεχνητο γκαζόν κηφισια

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin