Αντιολισθητικά δάπεδα

Η ALLOFFICE διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υλικά επίστρωσης δαπέδων με αντιολισθητικές ιδιότητες. Τα δάπεδα αυτά παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή σε χώρους με αυξημένη χρήση & μεγάλα φορτία όπως διαδρόμους, σκάλες, ράμπες κτλ.

Η ALLOFFICE  διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υλικά επίστρωσης δαπέδων με αντιολισθητικές ιδιότητες. Τα δάπεδα αυτά εκτός της εξαιρετικής εμφάνισης τους, παρουσιάζουν και μεγάλη αντοχή σε χώρους με αυξημένη χρήση & μεγάλα φορτία όπως διαδρόμους, σκάλες, ράμπες κτλ.

  • Αντιολισθητικά δάπεδα ασφαλείας

Αντιολισθητικό δάπεδο ασφαλείας κατασκευασμένο από PVC υψηλής ποιότητας και ένθετα ρινίσματα αλουμινίου σε ολόκληρο το πάχος του που του προσδίδουν αντιολισθηρότητα μεγάλης διάρκειας και αντοχή στη φθορά. Χρησιμοποιούνται για την επικάλυψη δαπέδων εσωτερικών χώρων ιδιαίτερα μεγάλης καταπόνησης καθώς διαθέτουν εξαιρετικές μηχανικές αντοχές με αποτέλεσμα να μην εμφανίζουν σημάδια φθοράς ακόμη και μετά την πάροδο αρκετών ετών. Παρέχουν σταθερότητα στις θερμοκρασιακές μεταβολές και είναι απόλυτα στεγανά καθότι οι αρμοί σύνδεσης του δαπέδου θερμοκολούνται με ειδικό κορδόνι εξασφαλίζοντας μια ενιαία επιφάνεια κυκλοφορίας χωρίς ορατές ενώσεις. Επιπλέον, προσφέρει πολύ καλές συνθήκες καθαρισμού καθώς δεν ευνοεί την κατακράτηση ρύπων και την ανάπτυξη μικροβίων και μικροοργανισμών. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα με ειδική ακρυλική κόλλα πάνω σε οποιαδήποτε λεία, στεγνή και καθαρή επιφάνεια και είναι κατάλληλο προς χρήση αμέσως μετά την τοποθέτηση του.

Ελαστικά δάπεδα ασφαλείαςσε πλάκες κατασκευασμένες από μίγμα πολυουρεθάνης με έγχρωμο ανακυκλωμένο καουτσούκ. Ιδανικές για παιδικές χαρές, παιδότοπους,παιδικούς σταθμούς και πολλές άλλες χρήσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Γιά περισσότερες πληροφορίες

Δάπεδα και πατάκια από βινυλικές ίνες πάνω σε αφρώδες βινυλικό υπόστρωμα κατάλληλα και για πάτημα με γυμνό πόδι. Εφαρμόζονται σε εισόδους, εσωτερικά ή εξωτερικά, για να παγιδεύουν το νερό, το αλάτι και την βρωμιά. Προσφέρουν καλή αισθητική εμφάνιση, άνεση στο πάτημα και ασφάλεια.

Ταπέτα χωρίς υπόστρωμα
Αντιολισθητικά δάπεδα από βινυλικές ίνες ή βινυλικό ιστό χωρίς υπόστρωμα, κατάλληλα και για πάτημα με γυμνό πόδι. Εφαρμόζονται σε επιφάνειες που βρέχονται, όπως σκάφη, μπάνια, σάουνες,γυμναστήρια,αποδυτήρια, πισίνες κ.ά. Προσφέρουν καλή αισθητική εμφάνιση, άνεση στο πάτημα και ασφάλεια.

Αντιολισθητικά PADS
• Συσκευασία 2 τεμαχίων
• Εύκολη και γρήγορη λύση για κάλυψη μικρών επιφανειών στο deck (σκάφη, ιστιοπλοϊκά) 
• Κατάλληλα για κάθε επιφάνεια που απαιτεί αντιολισθητική επικάλυψη
• Εύκολη προσαρμογή στις διαστάσεις που απαιτούνται ακόμη και με ψαλίδι

  • Αντιολισθητικές ταινίες

Η αντιολισθητική ταινία διαθέτει επίστρωση υλικού από λειαντικά στοιχεία, ιδανική για επιφάνειες που γλιστρούν εξαιτίας συνεχούς χρήσης είτε από πεζούς ή από τροχοφόρα, (...Ράμπες, σκάλες, διάδρομοι, αίθουσες παραγωγής και αποθήκευσης) Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα...

Επένδυση σκάλας

Όπου και αν κοιτάξει κανείς βλέπει σκάλες.....μικρές, μεγάλες, ξύλινες,μεταλλικές, κυλιόμενες, με μοκέτα ή χωρίς. Στο μετρό, στα σπίτια, στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα μαγαζιά, παντού υπάρχουν σκάλες. Η προστασία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν μια σκάλα πρέπει να για λόγους ασφαλείας να είναι άμεση προτεραιότητα. Η εσωτερική σκάλα μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος κυριαρχεί μέσα στον χώρο και η επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την επένδυση των σκαλιών θέλει ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των χρηστών αλλά και την εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την επίστρωση με συνθετικά υλικά και μοκέτες σε σκάλες από σκυρόδεμα, ξύλο ή μέταλλο. Η εφαρμογή γίνεται με διάφορα υλικά με τη μορφή πλακιδίων ή φύλλων, 

Οι επενδύσεις αυτές εφαρμόζονται σε κύριες ή σε δευτερεύουσες σκάλες.


Υπηρεσίες

Η εταιρία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα εφαρμογής και τοποθέτησης των επαγγελματικών υλικών.Alloffice Antislip 01
Alloffice Antislip 02
Alloffice Antislip 03
Alloffice Antislip 04
Alloffice Antislip 05
Alloffice Antislip 06
Alloffice Antislip 07
Alloffice Antislip 08


TAGS: Επαγγελματικά δάπεδα Μαρούσι, Αντιολισθητικά δάπεδα Μαρούσι, Αντιολισθητικά δάπεδα ασφαλείας, Δάπεδα Μαρούσι,δάπεδα ασφάλειας epos

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin