Στόρια (οριζόντιες περσίδες)

Τα στόρια γραφείου (οριζόντιες περσίδες) ευθύνονται για την καλόγουστη διαμόρφωση των επαγγελματικών χώροων

Τα στόρια γραφείου (οριζόντιες περσίδες) ευθύνονται για την καλόγουστη διαμόρφωση των επαγγελματικών χώρων. Μαζί με την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη, προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και πολυάριθμα σχέδια.

Τα στόρια γραφείου διαχωρίζονται σε στόρια αλουμινίου / δερμάτινα / ξύλινα.

  • Στόρια αλουμινίου - Τα στόρια αλουμινίου διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σε πλάτη φύλλου 25, 50 και 80mm.
    Επίσης κατασκευάζονται και από διάτρητα φύλλα αλουμινίου τα οποία προσφέρουν ένα απαλό διάχυτο φως, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά χωρίς να σας βλέπουν από έξω. Αυτά τα στόρια είναι κατάλληλα για γραφεία όπου υπάρχουν οθόνες υπολογιστών. 
  • Δερμάτινα στόρια - Τα δερμάτινα στόρια προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο τονίζει την πολυτέλεια και την μοναδικότητα του κάθε χώρου. Διατίθενται σε πλάτος φύλλου 25, 35, 50, και 70mm (οριζόντιες περσίδες) και σε 70 ή 90mm (κάθετες περσίδες).
  • Ξύλινα στόρια - Τα ξύλινα στόρια τονίζουν το στυλ του γραφείου ή του καταστήματος, παράλληλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και αίσθηση άνεσης. Τα ξύλινα στόρια είναι πολύ ευέλικτα σε ότι αφορά την διακόσμηση λόγω του υλικού και του πλούσιου συνδυασμού χρωμάτων. Έτσι δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και τοποθετούνται σε οποιοδήποτε περιβάλλον χάρη στη δυνατότητα τους να ταιριάζουν με ύφασμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα σας από ειδικά επεξεργασμένη ξυλεία που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια και διατίθενται σε πλάτος φύλλου 25, 35, 50, και 70mm (οριζόντιες περσίδες) και σε 70 ή 90mm (κάθετες περσίδες).

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ - Ξύλινα στόρια

  • Ξύλινα στόρια από μασίφ ξυλεία - Μια καινούρια, μοναδική πρόταση στα ξύλινα στόρια! Με δέκα υπέροχες ποιότητες φυσικού, μασίφ ξύλου (Λευκή φλαμουριά, λευκή δρυς, κίτρινη φλαμουριά, κίτρινη δρυς, κόκκινος κέδρος, κερασιά, μαόνι, ιρόκο, καρυδιά και βένγκε) τα στόρια αυτά προσθέτουν ακόμη περισσότερες κλασσικές νότες στην εμφάνιση και την πολυτέλεια του χώρου σας!
  • Ξύλινα στόρια High Gloss - Για τους λάτρεις του κλασσικού υλικού αλλά και της μοντέρνας γραμμής, η συλλογή ξύλινων στοριών High Gloss προσφέρει την ιδανική λύση με δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε λακαριστό (lacquered) χρώμα.

somfy text

H εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από την Somfy hellas ως SOMFY EXPERT

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΡΙΑ

Η αλλαγή από χειροκίνηση σε ηλεκτροκίνηση είναι πολύ απλή υπόθεση! Οι χειροκίνητες περσίδες - στόρια μπορούν πολύ εύκολα να ηλεκτροκινηθούν χωρίς να αλλάξετε τα πάντα ή να καταστρέψετε τον διάκοσμο του επαγγελματικού σας χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο λύσεις: 

1. Με μπαταρία (ασύρματη λύση) Συνιστάται για ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων με μικρά ανοίγματα παραθύρων. Η εγκατάσταση δεν προϋποθέτει μερεμέτια και το σύστημα μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες των γραφείων. Η τοποθέτηση του συστήματος είναι πολύ εύκολη και καθώς δεν απαιτείται καλωδίωση διατηρείται ο διάκοσμος του χώρου άθικτος!

2. Με ρεύμα (Ασύρματη ή ενσύρματη λύση) Συνιστάται για νέες κατασκευές με μεγάλα παράθυρα και σε βιτρίνες καταστημάτων.

  • Με ποίο τρόπο γίνεται ο χειρισμός των στορ - περσίδων?

1. Επιτοίχιος ασύρματος διακόπτης αφής με λειτουργίες πάνω, κάτω, στοπ και ενδιάμεση θέση ''my''

2. Ελέγξτε από το γραφείο σας τα στόρια με τηλεχειριστήριο που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

3. Διατηρείστε το γραφείο ή το κατάστημα σας δροσερό και προστατεύστε τα αντικείμενα και τα προιόντα ακόμα και όταν απουσιάζετε από τον χώρο με τον ''αισθητήρα ηλίου'' Ο αισθητήρας ηλίου αυτόματα κλείνει τις περσίδες σκίασης χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται δροσερό τον επαγγελματικό σας χώρο ενώ παράλληλα....εξοικονομείτε χρήματα από την μειωμένη χρήση των κλιματιστικών!

Όλα τα συστήματα ηλεκτροτροκίνησης διαθέτουν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με την φροντίδα της εταιρίας SOMFY


0001957
0001958
0001961
63-400x400
alloffice-storia-01
alloffice-storia-02
alloffice-storia-03
alloffice-storia-04
alloffice-storia-05
alloffice-storia-06
alloffice-storia-07
alloffice-storia-09
alloffice-storia-10
alloffice-storia-11
alloffice-storia-12
alloffice-storia-13
orizonties-persides-storakia-xilina-alouminiou-z8-875500-1


 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά προς Μαρούσι.

Που θα μας βρειτε