ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα ονόματα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε (Tarkett - Ter Hürne) είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας.

Τα ονόματα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε  (Tarkett - Ter Hürne),  είναι συνώνυμα των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για ιδιαίτερους χαρακτήρες που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Θεωρούμε ότι το δάπεδο αποτελεί βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους. Αποτελεί, συνεπώς, τη βάση της ζωής με όλη την έννοια της λέξης.

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού -Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία - , που μας δίνει πλεονέκτημα τιμής.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει την προμήθεια των υλικών, την εφαρμογή και την επίβλεψη μέχρι την παράδοση.

 

Δάπεδα με το βλέμμα στη φύση

Η ALLOFFICE ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Αγοράζοντας δάπεδο από την ALLOFFICE αγοράζετε 100% οικολογικά επιλεγμένο προϊόν. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες έχουν ελεγχθεί προσεκτικά για την επίδρασή τους στο περιβάλλον.

Για παράδειγμα, το ξύλο που χρησιμοποιείται για το στρώμα μιας επιφανείας προέρχεται μόνο από ελεγμένα ή οικολογικά πιστοποιημένα δάση. Για μεσαίο στρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ξύλο που προέρχεται από φυτείες. Επιπλέον, η κόλλα και το λούστρο μας πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες εκπομπών ρύπων.

 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin