Ποδόμακτρα αλουμινίου

clean scrub zdjecie do podkategorii

Αναγνωρισμένο ως το αποτελεσματικότερο μέσον κατακράτησης των ρύπων που εισέρχονται στα κτίρια λόγω της προσέλευσης κοινού, το ποδόμακτρο αλουμινίου προσφέρει μια καθαρή λύση διαρκείας για τις πολυσύχναστες εισόδους, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην κατοικία σας.

Η λειτουργία του βασίζεται στην ειδική κατασκευή του από παράλληλα προφίλ εξηλασμένου αλουμινίου τα οποία στο επάνω μέρος τους φέρουν ένθετες λωρίδες (υλικά τριβής) κατασκευασμένα από μοκέτα, καουτσούκ ή πολυαμιδική βούρτσα.

Τα προφίλ αλουμινίου χωρίζονται μεταξύ τους σε ίσες αποστάσεις με ελαστικούς αποστάτες κι ενώνονται σε ένα σώμα με συρματόσχοινα από ανοξείδωτο ατσάλι (βαρέως τύπου) ή με πλαστικούς εύκαμπτους αρμούς (ελαφρού τύπου).

Κατά την διέλευση και το πάτημα επάνω στο ποδόμακτρο, οι επιφάνειες τριβής απομακρύνουν τους ρύπους (χαλίκια, λάσπη, σκόνη, υγρασία) από τα παπούτσια και τους παγιδεύουν στο κάτω μέρος του ποδομάκτρου, μη επιτρέποντας την διασπορά τους στο εσωτερικό του κτιρίου, μειώνοντας έτσι δραστικά το κόστος καθαρισμού.

Ένα ποδόμακτρο αλουμινίου παράγεται σε διάφορα πάχη για να μπορεί να τοποθετηθεί εγκιβωτισμένο εντός σκάμματος κατάλληλου βάθους (14mm/17mm/22mm/26mm) ή επιδαπέδια με προσθήκη περιμετρικής ράμπας ανοδιωμένου αλουμινίου ή καουτσούκ (11mm/12mm).

Σε ειδικές περιπτώσεις, τα ποδόμακτρα αλουμινίου μπορούν να κατασκευαστούν με κοπή πατρόν σε ειδικά σχήματα, παράγωνα, κύκλους/ημικύκλια, τραπεζοειδή κλπ., καλύπτοντας ακόμη και την πιο απαιτητική επιφάνεια.

DSCN1417

Όσον αφορά στην αισθητική τους, με την επιλογή χρώματος αλουμινίου (φυσικό ανοδιωμένο / μαύρο ματ / μπρονζέ) και υλικού τριβής (καφέ / ανθρακί / γκρίζο), καθώς και με πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία όπως εκτύπωση εταιρικού λογοτύπου ή μηνύματος επάνω σε υλικό μοκέτας ή εγχάρακτο σχέδιο κοπής με laser σε ένθετη κορνίζα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα ποδόμακτρα αλουμινίου μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά την εμφάνιση της εισόδου των κτιρίων και να περάσουν το επιχειρηματικό μήνυμα που επιθυμείτε.

Alloffice Cleaning mat 03

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin