Σκίαση αιθρίων - οροφών

Συστήματα εσωτερικής σκίασης για αίθρια, πέργκολες και γυάλινες οροφές επαγγελματικών κτηρίων.

Συστήματα εσωτερικής σκίασης για αίθρια και γυάλινες οροφές επαγγελματικών κτηρίων

Περσίδες-στόρια οροφής

Τα στόρια - περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά η χειροκίνητα. Ορθογώνιες ,κυκλικές, γωνιακές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.


 

Σκίαση αιθρίων με ρόλερ

Η ρολοκουρτίνα είναι σχεδιασμένη για οριζόντιες ή επικλινείς εφαρμογές – επιφάνειες, κατάλληλη για μεσαίες διαστάσεις (μέγιστο πλάτος 2m, μέγιστο πρόβολο 3.5m). Η διαφορά της από την κάθετη ρολοκουρτίνα είναι στο ότι το προϊόν αυτό διαθέτει και μία επιπλέον κασέτα, στο εσωτερικό της οποίας είναι εφαρμοσμένο ένας τύπος ελατηρίου, ο οποίος βρίσκεται μονίμως σε αντίστροφη φορά από τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ, έτσι ώστε να διατηρεί το ύφασμα τεντωμένο σε οποιαδήποτε θέση. Τα box και οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο ή από ανοξείδωτες ντίζες . 

skyligh


Περσίδες πλισέ οροφής

  

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα πλισέ οροφής, πατήστε εδώ.



 somfy text

Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον κλάδο των μοτέρ σκίασης, η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών και κτιριακού ελέγχου σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σκίασης με αξιόπιστα υλικά, άψογο service και πολυετή εγγύηση. 

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, όπως αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Τοποθέτηση - επισκευές μηχανισμών σκίασης

Η επιμέτρηση - τοποθέτηση και επισκευή όλων των συστημάτων σκίασης γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρία μας σε όλη την Ελλάδα  SOMFY EXPERT

Ενδεικτικά έργα μας:

youtube icon

youtube icon

youtube icon


 

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της ένδυσης και διακόσμησης επαγγελματικών χωρών.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας θα μας βρείτε στον αριθμό 142.

Που θα μας βρειτε

Λεωφόρος Κηφισίας 142 & Μεσογείων 2
151 25 Μαρούσι - Αθήνα

Είσοδος και πάρκινγκ πελατών από Μεσογείων 2

Ωράριο Λειτουργίας

fb icon

insta icon alloffice

youtube icon

linkedin