Ναυτιλία

Αναλαμβάνουμε το ντύσιμο ή ανακαίνιση των καθιστικών και των σκιάστρων σε σκάφη αναψυχής και πλοία με υφάσματα ναυτιλιακών προδιαγραφών

Οι ιδιοκτήτες και χρήστες σκαφών και πλοίων γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο διαφορετικές είναι οι ανάγκες των πλωτών μέσων σε ότι αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούνται στην θάλασσα.

Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μας στις επενδύσεις επίπλων κι ειδικών κατασκευών, αναλαμβάνουμε το ντύσιμο ή ανακαίνιση των καθιστικών και των σκιάστρων σε σκάφη αναψυχής και πλοία με υφάσματα ναυτιλιακών προδιαγραφών ασφαλείας IMO (βραδύκαυστα) και σκληρής χρήσης που είναι αδιάβροχα, αλέκιαστα και πλενόμενα σε υψηλές θερμοκρασίες με μεγάλη αντοχή στην τριβή.

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας αναλαμβάνουν την μελέτη του χώρου και τις προτάσεις διακόσμησης, ενώ οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν την αυτοψία και τις μετρήσεις στο σκάφος, την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επίβλεψη των εργασιών.

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin