Τεχνικά

Η επιχείρηση Β.ΡΟΔΑ ΕΠΕ ALLHOME-ALLOFFICE παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση του εκάστοτε είδους από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα εγγυημένα μας προϊόντα, μέσω της ποιότητας και της αντοχής τους καθώς επίσης και η παρουσία της επιχείρησης μας και μετά την πώληση τους (τροποποιήσεις,after sale service κ.ά) έχουν δικαίως κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Στα πλαίσια της επιθυμίας μας να προσφέρουμε απόλυτα ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει στο σύνολό της την κάθε εργασία, από την αυτοψία/επιμέτρηση, ως την τοποθέτηση και την τελική παράδοση του έργου στον πελάτη.

Πατήστε εδώ για υπηρεσίες τοποθέτησης

Πατήστε εδώ για παρελκόμενα τοποθέτησης

 

 

 

 

 


TAGS: Τοποθέτηση δαπέδων, επισκευές μηχανισμών, τοποθέτηση περσίδων μαρούσι,τοποθέτηση μηχανισμών για κουρτίνες,επισκευή μηχανισμών με ηλεκτροκίνηση,επισκευή συστημάτων σκίασης,συμβουλές διακόσμησης,ανακαίνηση σπιτιού,Τοποθέτηση μοκετών,τοποθέτηση εξειδικευμένων δαπέδων,ειδικά δάπεδα τοποθέτηση,συνεργείο τοποθέτησης για περσίδες.

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin